Συναντήσεις - έκπληξη ΠΑΕ και ερασιτεχνικής

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ - ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2020 21:49

Συναντήσεις - έκπληξη υπήρξαν τις τελευταίες μέρες μεταξύ της ΠΑΕ και της ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Ο «πάγος» ανάμεσα στις δύο πλευρές δείχνει να λιώνει αλλά χωρίς ακόμα να έχει ρευστοποιηθεί αφού οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία.


Το μόνο που «κλείδωσε» εκτός απροόπτου είναι ότι η ερασιτεχνική ΑΕΛ θα αναλάβει την ομάδα Κ-15 και θα έχει στη διάθεσή της το ένα από τα δύο πούλμαν της ΠΑΕ. Επίσης εφόσον στελεχωθεί με επίλεκτα ταλέντα η ερασιτεχνική ΑΕΛ, θα έχει τη διαχείρισή της μέχρι οι παίκτες αυτοί να φθάσουν στον προθάλαμο της ανδρικής ομάδας.
Οι συζητήσεις έγιναν μεταξύ του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια και των παραγόντων της ερασιτεχνικής κ. Νάκα και Σοφού, ενώ δεν υπάρχει οριστική συμφωνία στο οικονομικό μέρος των δύο πλευρών πλην των εξόδων της Κ-15.
Συγκεκριμένα, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της ΠΑΕ και της ερασιτεχνικής που θα αναλάβουν να τη διαχειρισθούν από την ΠΑΕ οι κ. Μάρκου, Χριστακόπουλος και από την ερασιτεχνική οι εκπρόσωποι που θα ορισθούν από τη διοίκησή της.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ πρότεινε να συμμετέχει η ερασιτεχνική στον ραδιοφωνικό σταθμό της και να ορίσει δημοσιογράφο της επιλογής της για να πληροφορεί τους ακροατές για τα νέα της ομάδας μέσω του σταθμού.
Τέλος, η ερασιτεχνική αντιλαμβάνεται ότι φέτος δεν μπορεί να έχει ποσοστό από την ΠΑΕ από τα εισιτήρια αφού λόγω της πανδημίας που έφερε ο κορονοϊός οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και συζητήθηκε θέμα χορηγιών, χωρίς όμως οριστική κατάληξη.
Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν κυρίως όσον αφορά στο οικονομικό μέρος.

 

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Σχετικά με τα συμβόλαια των παικτών και το ποσοστό μείωσης λόγω της πανδημίας οι συζητήσεις του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια με τους παίκτες μετατέθηκε για τέλη Μαΐου, λίγο πριν το ξεκίνημα των πλέι άουτ. Ο λόγος είναι άγνωστος, αλλά μάλλον ο κ. Κούγιας θέλει να υπολογίσει το σύνολο των ζημιών της ομάδας μετά την απόφαση της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

 

ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΞΑΝΘΗ
Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 πρόκειται να εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ Ξάνθη κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της περασμένης εβδομάδας για τις θέσεις 7-14. Η ΠΑΕ Ξάνθη στο ΔΣ της περασμένης εβδομάδας ζήτησε να της επιστραφούν οι 5 βαθμοί που αφαιρέθηκαν για τις παραβιάσεις στο μετoχολόγιό της, υποστηρίζοντας ότι από τη στιγμή που με προσωρινή διαταγή πάγωσε η ανάκληση του πιστοποιητικού της, θα έπρεπε να αρθεί και η απόφαση της τιμωρίας της με αφαίρεση βαθμών γι’ αυτόν τον λόγο. Εναντίον αυτής της απόφασης προσφεύγει τώρα η Ξάνθη στο διαιτητικό δικαστήριο – έχοντας ως διάδικό της τη Super League και τη συγκεκριμένη απόφαση του ΔΣ της Λίγκας.

 

Επιστρέφει στην Αίγυπτο 0 Aμρ Ουάρντα;

O πρώην, πλέον, παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αμρ Ουάρντα ετοιμάζεται να επιστρέψει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην Αίγυπτο! Μετά τον τερματισμό του δανεισμού του στην ΑΕΛ, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, δεν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αλλά στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα αναμένεται να υπογράψει στην Pyramids, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση αλλά χωρίς ελπίδα για τίτλο, το προσεχές καλοκαίρι.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass