Ο Jack Miller εργοστασιακός οδηγός στην Ducati για το 2021

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2020 20:36

Όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Miller υπέγραψε με την Ducati για το 2021, με την ομάδα να έχει δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου και για το 2022. Ο Miller, ο μόνος στη σύγχρονη εποχή του MotoGP που ανέβηκε από τη Moto3 απευθείας στη μεγάλη κατηγορία το 2015 (μόλις 20 ετών τότε), πήγε στην Ducati το 2018 και συγκεκριμένα στην Pramac.


Ο ίδιος, πολύ χαρούμενος με τα νέα της συμφωνίας του, δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Paolo Campinoti, τον Franscesco Guidotti και όλους τους ανθρώπους της Pramac για τη στήριξή τους. Είναι τιμή για εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου με το εργοστάσιο του Borgo Panigale και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους, τον Claudio, τον Gigi κτλ που μου έδωσαν αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους Αγώνες και πάλι και είμαι έτοιμος να δεσμευτώ 100% στη μεγάλη ευθύνη του να είμαι εργοστασιακός οδηγός για την Ducati».
Από την πλευρά του, ο Claudio Domenicalli, ο CEO της Ducati, είπε: «Από τη στιγμή που πήγε στην Pramac βελτιωνόταν σταθερά και απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο γρήγορους και ταλαντούχους αναβάτες της κατηγορίας. Επομένως είμαστε χαρούμενοι που συμφώνησε να οδηγεί τη μοτοσικλέτα μας για το 2021. Είμαστε βέβαιοι ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να παλεύει για τις θέσεις που έχουν σημασία. Αυτό θα γίνει από φέτος ήδη, με την ομάδα της Pramac, ενώ θα κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά τη νέα χρονιά, με την υποστήριξη της εργοστασιακής ομάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass