Να ξεκινήσει όπως τελείωσε η ΑΕΛ

*ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19:15) *ΣΕ ΝΕΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2020 21:00

Με 3-0 η ΑΕΛ κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1 και ο ίδιος αντίπαλος θα βρεθεί πάλι στον δρόμο της, μεθαύριο Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 19:15, στο AEL FC ARENA.


Αυτή τη φορά η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και η λαρισινή ομάδα θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, καθώς είναι ξεκάθαρος ο στόχος της 7ης θέσης, που μπορεί να οδηγήσει και στην Ευρώπη, αν κάποια από τις ομάδες που τερματίσουν στην πρώτη εξάδα δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση.
Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ φέρεται αποφασισμένη να ξεκινήσει με το δεξί τη διαδικασία και στους παίκτες θα δοθεί η ευκαιρία να δείξουν πως και τη νέα σεζόν η αγαπημένη ομάδα της πόλης θα έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πως παράλληλα έμειναν ανεπηρέαστοι από τη σκληρή δοκιμασία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου και στη χθεσινή προπόνηση έδωσε βαρύτητα στις ασκήσεις τακτικής, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα, ενώ αναζητεί τον κατάλληλο παίκτη που θα καλύψει το κενό των δύο επιθετικών, του τραυματία Νούνιτς και του τιμωρημένου με τέσσερις κίτρινες Παπάζογλου.
Σήμερα και πάλι η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο AEL FC ARENA, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα και ακολούθως η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στον δρόμο προς τη Μητρόπολη.
Από την πλευρά του, με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί απέναντι στην ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς δεν θα είναι διαθέσιμος ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός πρώην παίκτης και των «βυσσινί», υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα απουσιάσει από την πρεμιέρα των play out της Super League 1.
ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19
Σε νέα τεστ για την COVID-19 θα υποβληθούν σήμερα το πρωί όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, όπως έχει οριστεί από το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League.
Από τεστ, για τρίτη φορά αυτήν την περίοδο εκτός από τους ποδοσφαιριστές, τεχνικούς και υπαλλήλους, θα περάσει και όλο το προσωπικό που είναι συνυφασμένο με την ομάδα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
Ο 39χρονος ρέφερι Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Ένωση Μακεδονίας, γυμναστής στο επάγγελμα, κλήθηκε να διαιτητεύσει το εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 7 Ιουνίου στις 19:15 στο AEL FC ARENA.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2018-2019, για τη Superleague, στις αναμετρήσεις ΑΕΚ-ΑΕΛ 0-1 (21/04/2019) , ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 0-0 (16/03/2019), ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0 (16/12/2018), ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (10/11/2018), τη σεζόν 2017-2018 στο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με σκορ 2-1, της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (01/03/2018), στα εντός έδρας παιχνίδια στο AEL FC ARENA για το πρωτάθλημα της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης (28/08/2017) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/12/2017) που είχαν λήξει ισόπαλα με σκορ 1-1 και στην εκτός έδρας ήττα, με σκορ 2-0, για το Κύπελλο Ελλάδας, από τον Παναθηναϊκό (20/09/2017) στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης". Τέλος τη σεζόν 2016-2017 στα παιχνίδια Πανιώνιος-ΑΕΛ 1-0 (11/03/2007) και ΑΕΛ-Κέρκυρα 1-1 (04/02/2017), ενώ ήταν διαιτητής τη σεζόν 2010-2011, στο παιχνίδι της Superleague Ολυμπιακός-ΑΕΛ 6-0 (17/04/2011). Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος ο Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), στο VAR ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής από την Ε.Π.Σ. Δράμας.

Αναλυτικά, οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ
19:15 Πανιώνιος – Ν.Π.Σ.Βόλος: Κουμπαράκης (Θράκης), Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος Τάσης (Ηπείρου), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας), AVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας), παρ. Νικόλαος Ιωσήφογλου (Αθηνών)
21:30 Άρης - ΟΦΗ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας), παρ. Κων/νος Δάλλας (Ηπείρου)
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
19:15 ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), παρ. Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Ε.Π.Σ. Δράμας).
18:45 Ξάνθη - Ατρόμητος: Κουτσιαύτης (Άρτας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος Φωτιάδης (Καστοριάς), VAR Δημητριάδης (Μακεδονίας), AVAR: Βλάχος (Γρεβενών), παρ. Κων/νος Βλάχος (Γρεβενών)
19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Παπαπέτρου, Απτόσογλου (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)
21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κούλα (Ξάνθης), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας), παρ. Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας)
ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ
20:00 Λαμία - Παναιτωλικός: Βρέσκας (Πιερίας), Φωτόπουλος (Αθηνών), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), παρ. Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
Οι ομάδες της Super League 1 θα έχουν δικαίωμα για τρεις διακοπές στο παιχνίδι και δυνατότητα αλλαγής ή αλλαγών στο ημίχρονο. Σύμφωνα με τα όσα πληροφορήθηκαν και οι ρέφερι της Λίγκας οι ομάδες θα έχουν δυνατότητα για τρεις διακοπές για τις αλλαγές τους και φυσικά ανάλογο δικαίωμα αλλαγών στο ημίχρονο. Σε περίπτωση ταυτόχρονης αλλαγής από τις ομάδες δεν θα λογίζεται ως μία διακοπή. Θα θεωρείται ξεχωριστή παύση – διακοπή για κάθε ομάδα, άρα θα έχουν δικαίωμα για ακόμα δύο διακοπές.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Σήμερα στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Ορισμός αγώνων Play Off και Play Out.
2/ Έγκριση χορηγιών.
3/ Ζητήματα διοργανώσεων υποδομών, τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
4/ Διάφορα.

Μετατέθηκε για την Κυριακή το Ξάνθη - Ατρόμητος
ΛΟΓΩ… ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ (18:45)

Αλλαγή ημέρας στο... ραντεβού της Ξάνθης με τον Ατρόμητο προέκυψε τελικά σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση της πρεμιέρας των πλέι άουτ της Super League  1. Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε χθες το βράδυ ότι δεν θα γίνει αύριο Σάββατο το ματς στα Πηγάδια, αλλά μεταφέρθηκε για μεθαύριο Κυριακή (7/6) και με ώρα έναρξης τις 18.45. Μια αλλαγή, βέβαια, που είχε να κάνει με τα αρκετά κρούσματα κορονοϊού που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες στην ακριτική πόλη, και ενώ οι Περιστεριώτες είχαν ζητήσει να ενημερωθούν αν είναι ασφαλές να ταξιδέψουν στην Ξάνθη.
Προφανώς κρίθηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με τον αγώνα, αλλά έγινε τελικά αυτή η αλλαγή στη μέρα και την ώρα διεξαγωγής του.
«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Out της Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 18:45 (αντί για Σάββατο, 6 Ιουνίου)», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass