Εκλεισε το «deal» του Φαλανιακού με τον Κ. Νεμπεγλέρα

ΕΝΑΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΩΝ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΩΝ» - ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΑΣΟ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2020 21:00

Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του, η μεγάλη του αγάπη. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας αν και αποφάσισε φέτος σε ηλικία 45 ετών να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά από μία πλούσια καριέρα, παρέμεινε ωστόσο στον χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο θα υπηρετεί πλέον από τη θέση του προπονητή.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τον Λαρισαίο άσο που ξεκινάει την πορεία του στην προπονητική από την ομάδα του Φαλανιακού στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Μία κίνηση ματ για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι θα έχουν στον πάγκο τους έναν άνθρωπο που ξεχώρισε για τον υποδειγματικό του χαρακτήρα ως ποδοσφαιριστής.
Ο Κώστας Νεμπεγλέρας έχει να επιδείξει ένα βαρύ βιογραφικό. Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα σε επαγγελματικές συμμετοχές που φτάνουν τις 708 (ενώ εάν προσθέσουμε και τις συμμετοχές του στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αυτές ξεπερνούν τις 850) και έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ανδρών. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πελασγιώτιδα, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Πηνειού για να κάνει το 1993 το μεγάλο άλμα στην ΑΕΛ. Από κει και πέρα αγωνίστηκε σε Πανηλειακό, Ηρακλή, Άρη (από μια τετραετία στους δύο Θεσσαλονικείς) και Ατρόμητο για να κλείσει την επαγγελματική του καριέρα ξανά στην αγαπημένη του ΑΕΛ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε μικρότερες κατηγορίες και στο ερασιτεχνικό φορώντας τη φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων, της Δάφνης Γλαύκης, του Ατρόμητου Παλαμά και του Ηρακλή Λάρισας, στον οποίο έκλεισε φέτος τον κύκλο του ως ποδοσφαιριστής. Παράλληλα, το 2018 ήταν τεχνικός διευθυντής στα Τρίκαλα.
Η παρουσία του Κώστα Νεμπεγλέρα στον πάγκο του Φαλανιακού θα δώσει αν μη τι άλλο αέρα στην ομάδα. Στόχος του Λαρισαίου τεχνικού είναι να διατηρήσει τον βασικό κορμό και να κάνει τις απαιτούμενες προσθήκες, προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει το πολύ καλό αγωνιστικό της προφίλ και να μπορεί να διεκδικεί υψηλούς στόχους.
Τις επόμενες ημέρες αρχίζουν οι πρώτες συζητήσεις με παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, αλλά και με ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικό στόχο για την ομάδα.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass