Σταδιακή επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα του Ρίο στις 10 Ιουλίου

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2020 20:25

Η πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο με απόφασή της, επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην περιοχή, από τις 10 Ιουλίου, κατά το ένα τρίτο της χωρητικότητας κάθε γηπέδου.


Επίσης διευκρινίζεται ότι από την 1η Αυγούστου, θα επιτρέπεται να γεμίζουν τα δύο τρίτα της χωρητικότητάς των γηπέδων και ότι από τις 16 Αυγούστου δεν θα υπάρχουν πλέον περιορισμοί. Από τις 10 Ιουλίου, οι θεατές πρέπει να βρίσκονται στις εξέδρες σε απόσταση 4 τετραγωνικών μέτρων ανά άτομο, και οι πωλήσεις εισιτηρίων θα γίνονται διαδικτυακά.
Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Ρίο ήταν το πρώτο που ξεκίνησε (από την Πέμπτη 18 Ιουνίου), στη Νότια Αμερική που χτυπήθηκε σκληρά από την πανδημία του κορονοϊού.
Η Βραζιλία είναι η δεύτερη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊό, σκοτώνοντας περίπου 57.000 άτομα και παρουσιάζοντας 1,3 εκατομμύρια κρούσματα.
Ωστόσο, η επανάληψη του πρωταθλήματος προκάλεσε αντιδράσεις από αρκετούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Φλουμινένσε και Μποταφόγκο, οι οποίοι ανέλαβαν νομική δράση ζητώντας την αναστολή του. Κάτι που δεν κατάφεραν και τελικά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass