Ενας αστέρας αργοσβήνει…

*ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ *ΜΙΧ. ΝΤΑΣΙΟΣ: ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2020 20:00

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στον Αστέρα Νέου Περιβολίου,

όπου ο πρόεδρος Μιχάλης Ντάσιος ανέδειξε   σημαντικά ζητήματα που θα συζητηθούν και αφορούν στην ομάδα της Β’ τοπικής κατηγορίας.
Μάλιστα, τα ελάχιστα ενεργά μέλη που υπάρχουν, έδειξαν τις προθέσεις τους και παραιτούνται από τη διοίκηση.
Ο ίδιος ανέφερε τα εξής: «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και αντιμετωπίζουμε προβλήματα στο ίδιο μας το χωριό, όπου κανείς δεν βοηθά καθόλου στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, οι περισσότεροι στο χωριό δεν γνωρίζουν τι χρώμα φανέλα φοράει η ομάδα. Δεν έρχεται κανείς να δει την ομάδα στο γήπεδο να τη στηρίξει ως φίλαθλος εδώ και μεγάλο διάστημα. Μάλιστα, μετά από κάθε παιχνίδι συζητιέται στο καφενείο του χωριού το αποτέλεσμα και όλοι έχουν μόνο να κρίνουν αρνητικά χωρίς να έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ερχόμαστε από τη Λάρισα και αυτοί που βρίσκονται ήδη στο χωριό δεν ενδιαφέρονται. Θέλω να κάνω και τα παράπονά μου προς τον Δήμο Κιλελέρ, καθώς δεν υπάρχει καμία βοήθεια ούτε από εκεί. Να αναφέρω ότι το γήπεδο στο χωριό φτιάχτηκε δύο φορές επί διοίκησής μου και δεν ακούστηκε ούτε ένα «ευχαριστώ». Μάλιστα, βγήκαν μερικοί στη πλατεία και είπαν ότι έφτιαξαν εκείνοι το γήπεδο και ήταν περήφανοι γι’ αυτό. Φθάσαμε σε σημείο να υπάρχουν παιδιά από το χωριό, να μη παίζουν σε εμάς και να προτιμούν να αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και χωριά που παίζουν στην ίδια κατηγορία με το Νέο Περιβόλι. Παιδιά που συμπληρώνουν όχι μία 11άδα, αλλά μία ολόκληρη αποστολή. Η κριτική όλων στο χωριό είναι πάντα κακοπροαίρετη και όχι καλοπροαίρετη. Πολλοί στο χωριό αναρωτιούνται γιατί δεν παραιτούμαι για να αναλάβουν εκείνοι τον σύλλογο. Ακόμη κι αυτό να συμβεί, να δείτε πως δεν θα πάρει κανείς την ομάδα και θα διαλυθεί. Ακόμα και παλιοί παράγοντες της ομάδας βρίσκονταν απέναντί μας. Είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε. Τρία άτομα που είμαστε ενεργοί με την ομάδα δηλώνουμε από σήμερα την παραίτησή μας. Όπως και να ‘χει, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν οικονομικά την ομάδα και να πω πως αν δεν ήταν αυτοί δίπλα μας τότε δεν θα υπήρχε η ομάδα…».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass