Τέλος Ασούμπρε και Μπούστος

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ - Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: Η ΣΕΖΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2020 21:12

Τα σχέδια για τη νέα αγωνιστική σεζόν στην ΑΕΛ συνεχίζονται και δύο ακόμα παίκτες αποτελούν παρελθόν για τη λαρισινή ομάδα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Αυτοί είναι ο Ασούμπρε και ο Μπούστος που το τελευταίο τους παιχνίδι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,  ήταν η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την περασμένη Δευτέρα.
Ο Ασούμπρε έπαιξε φέτος μόλις 13 παιχνίδια και έχει πετύχει ένα τέρμα. Ο 28χρονος παίκτης στα εννέα παιχνίδια έχει μπει ως αλλαγή και γενικά λόγω του τραυματισμού του δεν είχε σημαντική προσφορά.
Ο Μπούστος αγωνίσθηκε σε 22 παιχνίδια εκ των οποίων τα επτά ως βασικός και στα υπόλοιπα μπήκε ως αλλαγή. Ο 26χρονος Αργεντινός ήρθε με πολύ καλές συστάσεις, εντυπωσίασε στην προετοιμασία αλλά στη συνέχεια δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά του (29 Ιουνίου) αλλά δεν τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο.
Υπενθυμίζουμε ότι από την ομάδα αποτελούν παρελθόν ήδη οι: Μπάλλας, Γκόλιας, Στάνκοβιτς και Γκοΐκοβιτς.
Άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον Μόρα που έληξε το συμβόλαιό του και δεν μπορεί να αγωνισθεί, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το θέμα του Νίκου Καρανίκα για τον οποίο όλες οι πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος.
Η ουσία είναι ότι για το παιχνίδι που δίνει την ερχόμενη Δευτέρα η ΑΕΛ  κόντρα στον Πανιώνιο ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στη διάθεσή του μόλις δεκαεπτά παίκτες.
Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ είναι βαθμολογικά αδιάφορη αλλά το θέμα είναι η αξιοπιστία της ομάδας, αφού οι ψίθυροι σε τέτοια παιχνίδια πάντα καιροφυλακτούν.

 

Η ΣΕΖΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στους παίκτες στάθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στο ερχόμενο με τον Πανιώνιο. Για τον Ατρόμητο είπε ότι κάθε βδομάδα η ομάδα πρέπει να είναι καλή και δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι. Και πρόσθεσε: «Στις 19 Ιουλίου τελειώνει η σεζόν και μέχρι τότε θα πρέπει με δεδομένη την ιστορία της ομάδας και τη βαριά φανέλα να τα δίνουμε όλα. Και με τον Πανιώνιο θέλουμε  τη νίκη. Να δείξουμε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και να παίξουμε πολύ καλά. Οφείλουμε να είμαστε επαγγελματίες μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος».

 

ΣΤΟ ΟΡΙΟ Ο ΤΟΡΖΕ  
Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΛ είδε μόνο ο Γκάμπριελ Τόρζε, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για τα πλέι άουτ της Superleague 1. Στο όριο λοιπόν  είναι ο Γκάμπριελ Τόρζε με τρεις, που αν δεχθεί ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσει το επόμενο παιχνίδι των «βυσσινί». Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλέι άουτ θα εκλείψει το δικαίωμα επιλογής στο πού θα εκτίσουν την ποινή τους μόλις φτάσουν στο όριο και θα χάσουν το αμέσως επόμενο.

 

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ   
Για την ερχόμενη Δευτέρα (6/7) ορίστηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά το οποίο θα ορισθούν οι αγώνες των πλέι οφ των 8ης, 9ης και 10ης αγωνιστικών. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Super League αναφέρεται:
«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 06/07/2020 στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Ορισμός αγώνων Play Off, 8η – 10η αγωνιστική.
2. Διάφορα».

 

ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Απόλυτο φαβορί έχει το ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο 21:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Off. Ο αήττητος και πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοδοξεί να φτάσει στην έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο θέλει να αποκαταστήσει το γόητρό του μετά την προ ημερών ήττα του στον Πειραιά (3-0).
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη δική τους «μάχη» για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Μετά τη νίκη της στην Τούμπα, η Ένωση «ανηφορίζει» και πάλι για τη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον Άρη (αύριο, 19:15), λίγες ημέρες μετά τη δραματική πρόκρισή της στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μία ημέρα νωρίτερα ο ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα υπό αμφισβήτηση, ταξιδεύει στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (σήμερα, 21:30).
Για την 5η αγωνιστική των Play Out, οι τρεις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, έχουν εκτός έδρας αποστολές. O Πανιώνιος στο AEL FC Arena (6/7, 19:30) με την ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι (6/7, 20:00) με τον Ατρόμητο. Το πλέον αδιάφορο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον Βόλο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των Play Off:
ΣΉΜΕΡΑ
21:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
ΑΥΡΙΟ
19:15 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης - ΑΕΚ
21:30 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Η βαθμολογία των Play Off:
1. Ολυμπιακός    81    64-12
2. ΑΕΚ    59    50-27 (4, +1)
3. ΠΑΟΚ    59    55-27 (4, -1)
4. Παναθηναϊκός    50    38-27
5. Άρης    38    44-42
6. ΟΦΗ    35    38-45
*** Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 7 βαθμών.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Play Out:
ΣΗΜΕΡΑ
19:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Αστέρας Τρίπολης - ΝΠΣ Βόλος
ΔΕΥΤΕΡΑ 6/7
19:30 AEL FC Arena, Λάρισα - Πανιώνιος
20:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος - Παναιτωλικός
Η βαθμολογία των Play Out:
7. Ατρόμητος     37    36-39
8. Αστέρας Τρίπολης    36    37-40
9. ΑΕΛ    33    32-42
10. Λαμία     32    22-35
11. ΝΠΣ Βόλος     31    25-46
12. Ξάνθη    22    24-36 (5)
13. Παναιτωλικός     22    25-46 (2)
14. Πανιώνιος    21    20-46
*** Ο Πανιώνιος άρχισε τη σεζόν με -6 βαθμούς. Η Ξάνθη έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 12 (7+5) βαθμών.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass