Λαρισινή ΔΥΝΑΜΗ στο πινγκ-πονγκ

*ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2020 20:20

Την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης παίδων-κορασίδων 2020 στο ομαδικό κατέκτησε η Δύναμη ΑΣ Λάρισας στους αγώνες που έγιναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα. Η πολύ μεγάλη επιτυχία για το λαρισινό πινγκ-πονγκ ήρθε μετά από την πρόκριση που πήρε η ομάδα της Λάρισας στην προκριματική φάση που έγινε στις 15-16 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.


Η ομάδα αγωνίστηκε σε όμιλο των τριών ομάδων και κατέκτησε τη δεύτερη θέση και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα, έχοντας μία ήττα από την ομάδα ΑΟ Νέου Φαλήρου με 3-2 και μία νίκη με 3-0 με το Ρουφ 80. Στη συνέχεια τα κορίτσια αντιμετώπισαν την ομάδα ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας και πέτυχαν την είσοδο στα μετάλλια με σκορ 3-1.
Στα ημιτελικά η Δύναμη Λάρισας έπαιξε και έχασε με 3-2 για τον τελικό με την πολύ δυνατή ομάδα ΑΣΕΑ Καβάλας που κέρδισε την πρώτη θέση.
Τα σκορ που κατάφεραν τα κορίτσια από τη Λάρισα δείχνουν την ένταση που υπήρχε στους αγώνες και τη δυναμική της ομάδας, όπου έχασε στις λεπτομέρειες από την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα της διοργάνωσης που έβγαλε τις πρωταθλήτριες Ελλάδας στις κορασίδες.
Η τελική κατάταξη έχει ως εξής: 1η ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, 2η ΑΟ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, 3η ΔΥΝΑΜΗ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ μαζί με την ομάδα ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ μιας και δεν προβλέπεται αγώνας κατάταξης μεταξύ 3ου και 4ου.
Οι κορασίδες που αγωνίστηκαν με την ομάδα της Δύναμης ήταν: Ζησούλη Έλενα, Τζαρίδου Στέλλα και Κοκκινίδου Βάγια. Την προπονητική ευθύνη είχε ο Στέφανος Αμπελακιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass