Στα 4 χρόνια η θητεία του προέδρου, εντός Ιουλίου εκλογές

ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2020 20:18

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στο χθεσινό ΔΣ η πρόταση που κατατέθηκε για αύξηση της θητείας του επικεφαλής της Super League 2 από δύο σε τέσσερα χρόνια.


Απουσίαζαν ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Χανιά, ΟΦΙ, Τρίγλια.
Αναλυτικά: «Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, απόντων των ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ Πλατανιάς, ΠΑΕ Χανιά, ΠΑΕ Ο.Φ. Ιεράπετρας, ΠΑΕ Π.Ο Τρίγλιας.
1) Εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περιόδου 2019-2020, μειοψηφούσας της ΠΑΕ Λεβαδειακός.
2) Τροποποιήθηκε το άρθρο 11 παρ. 5 του καταστατικού ως εξής: Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται τετραετής και οι αρχαιρεσίες της Ένωσης διεξάγονται εντός μηνός Ιουλίου».

 

ΟΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
*Απαλλάσσει τις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης, Α.Ο Κασσιόπη, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Πλατανιάς Χανίων, Κισσαμικός από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα των άρθρων 12 παρ.8 εδ α, β, γ του ΚΑΠ και 23 παρ 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ –έξοδα διαιτησίας, ληξιπρόθεσμες οφειλές.
*Απαλλάσσει την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα των άρθρων 12 παρ.8 εδ α, β, γ του ΚΑΠ και 23 παρ 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ –έξοδα διαιτησίας, ληξιπρόθεσμες οφειλές.
* Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ιάλυσος από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα των άρθρων 12 παρ 8 εδ, α, β, γ του ΚΑΠ και 23 παρ 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ –έξοδα διαιτησίας, ληξιπρόθεσμες οφειλές.
*Κηρύσσει άκυρη την κλήση προς απολογία κατά της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass