Πρωτοφανής συμμετοχή στις εκλογές του Φιλοκτήτη

* ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100 ΜΕΛΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ * ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2020 21:10

Διοικητική λειψανδρία και αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν στο σύνολο σχεδόν των ερασιτεχνικών σωματείων, ενώ τη δυσμενή αυτή κατάσταση επέτεινε η πρόσφατη πανδημία της οποίας οι συνέπειες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη στο σύνολό τους.

Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, που προγραμμάτισε πριν λίγες ημέρες τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την εντυπωσιακή «ανατροπή» που θα λάμβανε χώρα: Σε εργάσιμη ημέρα και με χρονικό εύρος ψηφοφορίας τις δυόμισι ώρες, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, ψήφισαν περισσότερα από εκατό μέλη του σωματείου, δίνοντας με τον τρόπο αυτό το στίγμα της νέας προσπάθειας που θα ξεκινήσει στον ποδοσφαιρικό εκπρόσωπο της Μελιβοίας.
Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν και περιπτώσεις μελών που διαμαρτυρήθηκαν επειδή δεν πρόλαβαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα (!), παρότι η καθ’όλα άψογη επικεφαλής της Εφορευτικής Επιτροπής δικηγόρος Φανή Μάνδαλου έδωσε ολιγόλεπτη παράταση στη διαδικασία, προκειμένου να ψηφίσουν και όσοι περίμεναν στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σχολείου (τόπος διεξαγωγής των αρχαιρεσιών). Με βάση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τη διοίκηση του Φιλοκτήτη για την επόμενη διετία θα αποτελέσουν οι Τόλιος Απόστολος, Περδίκης Ευάγγελος, Κανδυλάρης Βασίλειος, Πλατσάς Γεώργιος, Δουβώρης Δημήτριος, Σανταγιάννης Κωνσταντίνος και Γουργιώτης Κωνσταντίνος, ενώ κοντά τους θα βρίσκονται «ετοιμοπόλεμοι» και οι εκλεγέντες ως αναπληρωματικοί Βαλάρης Αντώνιος, Γκουντάρας Θεόδωρος, Μπουζούκης Δημήτριος και Χαρατσής Δήμος. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι εκλεγέντες συγκεντρώθηκαν και έδωσαν τη σαφή υπόσχεση ότι θα φανούν απολύτως αντάξιοι της πρωτοφανούς εμπιστοσύνης που τους επιφύλαξε ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής.
ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ
Εκπλήξεων συνέχεια στη Μελιβοία, όπου ο αναγκαστικός εγκλεισμός κατά τη διάρκεια της καραντίνας του συνόλου σχεδόν του πληθυσμού της χώρας λειτούργησε ευεργετικά στην περίπτωση του Φιλοκτήτη, καθώς φίλοι της ομάδος διαδικτυακά αντάλλαξαν φωτογραφίες και συγκεντρώθηκε ένας αριθμός περίπου 1000 φωτογραφιών και αποκομμάτων εφημερίδων (σ.σ. στη συντριπτική τους πλειοψηφία της «Ελευθερίας»), με  την πλούσια ιστορία της ομάδος. Υλικό συγκεντρώθηκε από την ίδρυση του σωματείου το 1973 και υπάρχουν φωτογραφίες από όλα τα χρόνια της ένδοξης ιστορίας του Φιλοκτήτη και πλέον στόχος είναι η δημιουργία ενός λευκώματος, όπου θα συγκεντρωθεί όλη η ιστορία του συλλόγου και αναμένεται πως θα… ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν της αγαπημένης ομάδας των παραλίων.
*Χαρακτηριστικές φωτογραφίες με την ομάδα του Φιλοκτήτη είναι από το αρχείο του Στέφανου Τσιντζιράκου, ο οποίος διετέλεσε παράγοντας της ομάδας και είναι γνωστή η αγάπη του για το σωματείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass