Τρούγιτς διετίας στην ΑΕΛ...

*ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2020 21:00

Οι μεταγραφικές κινήσεις στην ΑΕΛ συνεχίζονται και χθες ολοκληρώθηκε μία ακόμα με την απόκτηση του πλάγιου επιθετικού Νίκολα Τρούγιτς ύστερα από εισήγηση του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου, με τον Σέρβο παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Τρούγιτς που ήρθε χθες στη Λάρισα πέρασε από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις για να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία.
Ο παίκτης γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1992 και οι πρώτες του προπονήσεις έγιναν στο FC Bor. Σε ηλικία δεκατριών ετών, πήγε στις ακαδημίες του Παρτιζάν και έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα με την Τελεοπτίκ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2009/10. Έπαιξε ως δανεικός στη Σμεντέροβο και για το δεύτερο μέρος στον ισραηλινό σύλλογο Χάποελ Άκο. Το καλοκαίρι του 2012, υπέγραψε ένα επαγγελματικό τετραετές συμβόλαιο με την Παρτιζάν. Την ίδια χρονιά, πήρε ξανά δάνειο, αυτή τη φορά στη Ναπρεδάκ με την οποία έπαιξε τότε στην Πρώτη Λίγκα της Σερβίας. Τον Ιούνιο του 2015 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Παρτιζάν.
Την περίοδο 2015/16 έπαιξε 13 παιχνίδια, σημείωσε τρία γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ. Μετά πήγε στη Βοϊβοντίνα της Νόβι Σαντ, όπου μετά από έναν αγώνα στη Σλοβακία, ο παίκτης χτυπήθηκε στα αποδυτήρια από έναν οπαδό του συλλόγου! Μετά από αυτό, αποχώρησε από τον σύλλογο. Με τη φανέλα της Βοϊβοντίνα, ο Tρούγιτς έπαιξε συνολικά 58 παιχνίδια, σημείωσε 15 γκολ και έδωσε πέντε ασίστ.
Στις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2017, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ρωσικό σύλλογο Τόσνο της Premier League, όπου έπαιξε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ κέρδισε το Κύπελλο Ρωσίας, όμως ο σύλλογός του υποβιβάστηκε.
Τον Οκτώβριο του 2018, πήγε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας για λογαριασμό της Μποτοσάνι, ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 έγινε μέλος της ομάδας Βόζντοβατς, όπου αγωνίσθηκε σε 11 παιχνίδια. Στα τέλη του Ιουνίου του 2019, μετακόμισε στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, όπου αγωνίσθηκε με τη φερώνυμη ομάδα για 24 παιχνίδια, τα 12 ως βασικός και πέτυχε 3 γκολ.
Καλύτερες χρονιές του ήταν αυτές στη Βοϊβοντίνα, όπου έφθασε στην εκτόξευση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

 

Κλείνει σήμερα ο Φιορίν Ντουρμισάι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Σήμερα αναμένεται να κλείσει και το θέμα του σέντερ φορ για την ΑΕΛ. Ο παίκτης που εισηγήθηκε ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο 24χρονος Φιορίν Ντουρμισάι που ανήκε την τελευταία αγωνιστική περίοδο στον Άρη.
Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα βρίσκεται σε συζητήσεις με ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στη Super League.

 

 Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass