Η Λάρισα κλείνει Φιορίν Ντουρμισάι

*ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ *Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ *ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ «6» ΚΑΙ «10» ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2020 21:05

Τα μεταγραφικά είναι σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα στην ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση σέντερ φορ. Ο παίκτης που εισηγήθηκε ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο 24χρονος Φιορίν Ντουρμισάι, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη και η απόκτησή του αποτελεί θέμα χρόνου για τους «βυσσινί» (θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).


Ο Φιορίν Ντουρμισάι (που ανήκει στον Ολυμπιακό και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού) γεννήθηκε στην Αυλώνα της Αλβανίας στις 14 Νοεμβρίου 1996, έχει ύψος 1.87 και ζει στην Ελλάδα από την ηλικία των πέντε ετών. Ο κεντρικός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο (69 συμμετοχές, 17 γκολ), ενώ έχει θητεύσει επίσης στην Καλλιθέα (32 συμμετοχές, 7 γκολ), στη Λαμία (28 συμμετοχές, 8 γκολ), στην Μπέβερεν (9 συμμετοχές, 2 γκολ) και στον Άρη την τελευταία αγωνιστική σεζόν με 9 συμμετοχές χωρίς τέρμα. Κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών Ελλάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη τον Μάρτιο του 2019 για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO 2020 με τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί με την U21 της Αλβανίας (8 συμμετοχές, 1 γκολ).
Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΛ είναι να αποκτηθεί μία τετράδα παικτών εγνωσμένης αξίας, ικανών να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει τη νέα αγωνιστική σεζόν προκειμένου η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο Τρούγιτς αλλά και ο Ντουρμισάι είναι οι δύο πρώτοι, οπότε για να συμπληρωθεί η τετράδα γίνονται κινήσεις για την απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου και ενός επιτελικού μέσου.
Εν τω μεταξύ και σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου, η ΑΕΛ έχει προγραμματίσει μέχρι τώρα τρία φιλικά παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει με τα Τρίκαλα, την Τετάρτη 26 Αυγούστου, θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή 30 Αυγούστου και τη σκυτάλη θα πάρει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.
Τέλος το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε με πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ την ΑΕΛ και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις αγωνιστικές τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος τιμωρείται επίσης με ισόποσο πρόστιμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για τη συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου. Επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για την πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι: α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τρεις (3) αγωνιστικές». Επίσης τιμωρήθηκε με το ίδιο πρόστιμο η ΠΑΕ Λαμία, αλλά και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γ. Συρογιάννης, στον οποίο επιβλήθηκε και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass