Η Τραμπζονσπόρ έχασε τη θέση της στο Champions League 2020-21

*ΤΟ CAS ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2020 20:10

Από τη χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου Τουρκίας το βράδυ της Τετάρτης (μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα, Σιώπη) στην απόλυτη απογοήτευση του οριστικού αποκλεισμού της από το επόμενο Champions League της περιόδου 2020/21.

Η τουρκική Τραμπζονσπόρ, που τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα πίσω από την Μπασακσεχίρ, βίωσε ένα απίστευτο... σκοτσέζικο ντους μέσα λίγες ώρες, καθότι το CAS απέρριψε χθες το μεσημέρι την έφεση που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης για μονοετή αποκλεισμό της από τα Κύπελλα Ευρώπης, που της είχε επιβληθεί από την UEFA για «παραβάσεις» στο Financial Fair Play. «Η τελική απόφαση μπορεί πλέον να επιβεβαιωθεί. Η Τραμπζονσπόρ παραμένει τιμωρημένη και αποκλεισμένη από τη συμμετοχή της στις διοργανώσεις της UEFA για έναν χρόνο» ανέφερε η ανακοίνωση του CAS.
Τη θέση της Τραμπζονσπόρ στα προκριματικά του επόμενου Champions League θα πάρει η Μπεσίκτας, ενώ οι Σίβασπορ, Αλάνιασπορ και Γαλατασαράι θα αγωνιστούν στο επόμενο Europa League. Η «Γαλατά» ουσιαστικά ήταν η ωφελημένη από το... ντόμινο που ακολούθησε στα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» μετά τον οριστικό αποκλεισμό του συλλόγου της Τραπεζούντας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass