Φαλανιακός: Με το βλέμμα πάντα ψηλά

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ Α’ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» - Κ. ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ: ΝΑ «ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ» ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ - ΑΠ. ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2020 20:50

Για τον Φαλανιακό ο στόχος είναι ξεκάθαρος και τη νέα αγωνιστική χρονιά: Να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο πρωτάθλημα της «DETOX»-Α’ ΕΠΣΛ όσο και στο Κύπελλο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αυτό άλλωστε καταδεικνύουν οι αλλαγές που έγιναν φέτος το καλοκαίρι τόσο στο προπονητικό τιμ όσο και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η παρουσία στον πάγκο του Φαλανιακού του Κώστα Νεμπεγλέρα -που ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τους «κιτρινόμαυρους»- θα δώσει άλλον αέρα στην ομάδα, η οποία θα επιδιώξει να πετύχει αυτά που δεν μπόρεσε τα τελευταία χρόνια.
«Ένα νέο ξεκίνημα για μένα, αυτήν τη φορά από το πόστο του προπονητή εδώ στον Φαλανιακό. Μια νέα χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Αυτό που προέχει για εμάς είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να γίνουμε μια οικογένεια που θα απολαμβάνει τόσο την προπόνηση, όσο και το παιχνίδι» επισήμανε ο νέος τεχνικός του Φαλανιακού Κώστας Νεμπεγλέρας και πρόσθεσε:
«Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Θέλουμε να «παντρέψουμε» την εμπειρία με το ταλέντο και αυτό να βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε εδώ για να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».
Στο πλευρό του Κώστα Νεμπεγλέρα θα βρίσκονται οι άμεσοι συνεργάτες του ο Τάσος Καστανούλιας, ο Αντώνης Ταμανάκιας (γυμναστής) και ο Χρήστος Γκικούδης (προπονητής τερματοφυλάκων) που πλαισιώνουν το προπονητικό τιμ.
Εκ μέρους της Διοίκησης το στίγμα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για την ομάδα έδωσε ο γενικός αρχηγός Αποστόλης Καρακίτσιος, ο οποίος επισήμανε τα εξής:
«Ξεκινάμε ανανεωμένοι με καινούρια πρόσωπα τόσο στον πάγκο, όσο και στο ρόστερ, εκεί όπου «πονούσε» η ομάδα και στόχος είναι να παίξουμε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως κάνουμε άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τη διαδικασία αυτή, να μπορέσουμε να αναδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους παίκτες γίνεται».
Ο Αποστόλης Καρακίτσιος μίλησε και για τη συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας (αναδείχθηκε με κλήρωση κυπελλούχος ΕΠΣΛ την περσινή σεζόν) λέγοντας ότι «θα είναι μία ιστορική στιγμή για τον Φαλανιακό η παρουσία του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με τη νέα μορφή που έχει. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο και μέσα από τα παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος να ετοιμάσουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός του Φαλανιακού.

 

Το πάρε-δώσε των παικτών
Αποκτήθηκαν: Νάστας, Γιαννακόπουλος, Ντιντής (Ηρακλής Λάρισας), Λόλας (Τύρναβος 2005), Σαμπανλάρι (Τσαριτσάνη), Καρακίτσιος (Αργυροπούλι), Κακανούλιας (Βαλανίδα).
Αποχώρησαν: Λεσάι (Αετός Μακρυχωρίου), Σούλι, Μάλτζαρης, Παππάς (Δωτιέας Αγιάς), Παπαγούλας (Δήμητρα Γιάννουλης).

 

Τα φιλικά
13/8: Αμπελωνιακός - Φαλανιακός
22/8: Παλαμάς - Φαλανιακός
28/8: Φαλανιακός - Μακρυχώρι
3/9: ΠΟΕ - Φαλανιακός
8/9: Φαλανιακός - Ηρακλής Χάλκης
12/9: Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάνν.

 

Τι είπαν οι παίκτες
Κ. Τσιάκος:
«Καινούρια χρονιά για τον Φαλανιακό, καινούρια πρόσωπα και στόχος μας δεν είναι άλλος από το να παίξουμε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, παρουσιάζοντας κάτι καλό. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος για το ότι αναδείχθηκα πρώτος σκόρερ στην περσινή διοργάνωση και φυσικά οι φιλοδοξίες μου παραμένουν εξίσου μεγάλες και φέτος, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου προκειμένου να φτάνει στα επιθυμητά αποτελέσματα».
Απ. Νάστας:
«Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, μια νέα πρόκληση για μένα εδώ στον Φαλανιακό, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και θέλω να βάλω και ‘γω το δικό μου λιθαράκι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά με «όπλο» την αγάπη, το μεράκι και τη διάθεση να παρουσιάσουμε κάτι καλό, εκτιμώ πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Θ. Γιαννακόπουλος:
«Μετακόμισα στη Φαλάνη με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Ο Φαλανιακός αποτελεί ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα και ιστορικά σωματεία, οι συνθήκες είναι ιδανικές και αυτό που απομένει είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των ανθρώπων της ομάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass