Απαντες παρόντες στην «DE-TOX»- Α’ ΕΠΣΛ

ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2020 21:18

Με το πέρας της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής για τις ομάδες στην Α’ DE-TOX κατηγορία η Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας ανακοινώνει ότι όλες οι ομάδες που είχαν δικαίωμα - στο σύνολο 17 - δηλώσαν κανονικά για το νέο πρωτάθλημα.


Επιπλέον, μετά από τις αποφάσεις που είχε πάρει το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας για τον μη υποβιβασμό καμιάς ομάδας λόγω του κορονοϊού (πλην του σωματείου Λάρισα 2012, το οποίο είχε αποσυρθεί πριν την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων), την αναδιάρθρωση της Α’ κατηγορίας με τη συμμετοχή 18 ομάδων και την επικύρωση των βαθμολογιών σε όλες τις κατηγορίες, γίνεται γνωστό ότι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των 18 ομάδων είναι η Αστραπή Νέας Πολιτείας, η οποία ολοκλήρωσε τη δήλωση συμμετοχής αποπληρώνοντας τις περσινές οφειλές και το ποσό που της αναλογεί για τη λαχειοφόρο.
Ειδικότερα οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα της «DE-TOX»- Α’ ΕΠΣΛ είναι οι Φαλανιακός, Δωτιέας Αγιάς, Σμόλικας, Κιλελέρ, Αμπελιά, Αβέρωφ, Μαυροβούνι, Αχιλλέας Φ., Αργυροπούλι, Δαμασιακός, Τύρναβος 2005, Βλαχογιάννι, Αμπελωνιακός, Δήμητρα Γιάνν., Γόννοι, Α.Σ. Βορειοηπειρωτών, Παναγροτικός και Αστραπή Ν.Π.
Σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη ο πρωταθλητής ανέρχεται στη Γ’ Εθνική ενώ τον δρόμο του υποβιβασμού θα πάρουν τρεις ομάδες, ο αριθμός των οποίων προσαυξάνεται ανάλογα με το ενδεχόμενο υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων του νομού από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το νέο πρωτάθλημα της «DE-TOX»- Α’ ΕΠΣΛ θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου.
Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η άνοδος στην «DE-TOX»- Α’ ΕΠΣΛ της Αστραπής Ν. Πολιτείας, η οποία ουσιαστικά θα καλύψει το κενό του ΠΟΕ που είναι η δεύτερη ομάδα από τον νομό προβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, δημιουργεί μία κενή θέση στην Α1 κατηγορία την οποία ως πρώτη επιλαχούσα θα κληθεί να αναπληρώσει η Αναγέννηση Ευαγγελισμού.
Σε ό,τι αφορά στις προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής στα υπόλοιπα πρωταθλήματα και το κύπελλο ισχύουν τα εξής:
Α1 κατηγορία: έως τις 21 Αυγούστου 2020
Β’ κατηγορία: έως τις 31 Αυγούστου 2020
Κύπελλο ΕΠΣΛ: έως τις 31 Αυγούστου 2020 (οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, της Α’ DE-TOX και της Α1 έχουν υποχρέωση δήλωσης συμμετοχής στο κύπελλο, ενώ για τις ομάδες της Β’ κατηγορίας η δήλωση είναι προαιρετική).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass