Το βάρος στην τακτική ρίχνει ο Μιχάλης Γρηγορίου

*ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2020 21:09

Με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν σταδιακά στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League. Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού

Μιχάλη Γρηγορίου, είναι υγιείς και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Εξαίρεση αποτελούν οι Νούνιτς και Μάρκοβιτς. Ο πρώτος συνεχίζει να προπονείται ατομικά καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας με στόχο να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ενώ ο δεύτερος απουσίαζε στην Αθήνα ακολουθώντας θεραπεία μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Το βάρος πλέον ρίχνεται στην τακτική με τον Μιχάλη Γρηγορίου να προσπαθεί σιγά-σιγά να δημιουργεί το παζλ της νέας ομάδας καθώς υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και πολλά νεαρά παιδιά με ποδοσφαιρικό ταλέντο και με μεγάλη προοπτική για το μέλλον τα οποία οι «βυσσινί» θέλουν να αξιοποιήσουν.
Παράλληλα, στην ΑΕΛ αναμένουν αφενός να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του Ντουρμισάι, ενώ στο «στόχαστρο» βρίσκονται δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις παικτών εγνωσμένης αξίας που αφορούν σε έναν ανασταλτικό και έναν επιτελικό μέσο.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή. Τη Δευτέρα το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 19 Αυγούστου. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Λάρισα όπου θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League, που έχει οριστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου.
Εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκε χθες από τη Super League ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Άμρ Ουάρντα αναδείχθηκε δεύτερος (μαζί με Λουίς Φερνάντεθ) σε τελικές προσπάθειες στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 65.
O Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες που ανέρχονται στις 70. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε 53 τελικές σε 25 αγώνες στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και 17 σε 9 αγώνες των Play Οff. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Βίτορ Φιγκεϊρέδο με 64.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass