ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ:

Απόλλωνας με σφραγίδα… Λαρισινή

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ  ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2020 21:20

Σε ηλικία 31 χρονών, όταν κάποιοι διανύουν την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, υπάρχουν και μερικοί τολμηροί που αρχίζουν την προπονητική τους…

Ενας εξ’ αυτών, ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Μάγγος, που ξεκίνησε από τον Α.Ο. Καρδίτσας και τώρα σε ηλικία 38 χρονών φτάνει να έχει την ευθύνη μιας ομάδας της Super League 2.
Πριν δύο χρόνια τον έμαθε η Ελλάδα όταν ως τεχνικός του ΟΦ Ιεράπετρας ήρθε ισόπαλος με 2-2 εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης σε αγώνα των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας). Τότε πήρε επάξια τα 15 λεπτά δημοσιότητας του Ουόρχολ, αλλά δεν του φτάνουν καθώς φέτος έχει βάλει πιο ψηλά τον πήχη για την ομάδα. Όχι από πλευράς δημοσιότητας αλλά από πλευράς αγωνιστικών στόχων.
Ακόμα δεν ανακοινώθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο άρχισε να δουλεύει περιμένοντας να μάθει ποιες θα είναι οι εξελίξεις για το πρωτάθλημα.
Τον σχεδιασμό τον κάνει επί λαρισινού εδάφους και συγκεκριμένα στη Φαλάνη, αφού είναι τόπος καταγωγής της συζύγου του Θάλειας με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Για προετοιμασία όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, μια επιλογή που θεωρείται εγγύηση.
Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η φιλοσοφία των μεταγραφών. Ο Μάγγος που μεγάλωσε με συζητήσεις γύρω από τα λαρισινά ταλέντα που παράγει ο κάμπος (άλλωστε έχει πολλές φορές συνδαιτυμόνα τον αρχηγό της κυπελλούχου ΑΕΛ 1985 Τάκη Παραφέστα) θέλει να στηριχθεί σε Λαρισαίους παίκτες. Πιθανόν να δούμε τον επαναπατρισμό ορισμένων που σε αυτή την κατηγορία έχουν κάνει σημαντική καριέρα και έχουν διακριθεί, ενώ σχεδόν όλοι έχουν συστηθεί στο λαρισινό κοινό παίζοντας στην ΑΕΛ.
Θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα με κορμό από Λαρισαίους και να προστεθούν μερικοί ξένοι παίκτες κυρίως στην επίθεση, εκεί που δυστυχώς δεν μπορεί να βρεθεί σημαντική λαρισινή βοήθεια.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει μετά τα μέσα Αυγούστου και ως τότε ίσως υπάρξουν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις με παίκτες που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν ο προπονητής…
Αλλαγή φιλοσοφίας στον Απόλλωνα Λάρισας…

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass