Δύο Λαρισαίοι έλαμψαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγώνων στίβου της Πάτρας

Χρυσά μετάλλια για Π. Κυριακίδη και Χρ. Αναγνωστοπούλου

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2020 20:10

Δύο Λαρισαίοι έλαμψαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που έγινε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο.

Ο έμπειρος και πάντα ανταγωνιστικός πρώην αθλητής του ΓΣΛ Πέτρος Κυριακίδης που αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού επέστρεψε στην κορυφή των 400 μ. σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, από το 2016 και την επικράτησή του επίσης στην Πάτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Οικονομίδη τερμάτισε σε 47.73 και άφησε πίσω του, τους Γιάννη Λογοθέτη (ΓΣ Κηφισιάς) με 48.45 και Γιώργο Λαμπρόπουλο (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 48.64. Καλή παρουσία έκανε και ο 20χρονος Γιάννης Σιμόνι (ΑΣ Βεργίνας) με 49.28.
Το σερί των νικών της συνέχισε και η Φαρσαλινή Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΑΣ Φαρσάλων), που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία για 10η χρονιά. Η έμπειρη αθλήτρια είχε καλύτερη προσπάθεια στα 57,98 μ. και έκλεισε με θετικό πρόσημο μια σεζόν με πολλές ιδιαιτερότητες και στη διάρκεια της οποίας πέτυχε 59,96 μέτρα. Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στη Δήμητρα Αλεξίου (Εσπερος Λαμίας) με 46,54 μ. και το χάλκινο στη Σοφία Κεσσίδη (ΑΣ Κένταυρος) με 44,43 μέτρα.
Οι Λαρισαίοι πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου δισκοβολία (ΑΣ Φαρσάλων Μυρμιδόνων): «Έκλεισε η χρονιά με 59.96μ. με τρεις αγώνες. Ήθελα εκτός από τη νίκη σήμερα μια καλύτερη επίδοση η οποία δεν ήρθε γιατί έκανα κάποια λάθη τακτικής. Ολοκληρώθηκε αυτή περίεργη και δύσκολη χρονιά, θα ξεκουραστώ για λίγο και στη συνέχεια θα αρχίσω προετοιμασία για την επόμενη Ολυμπιακή χρονιά».
Πέτρος Κυριακίδης 400μ (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία μας, στον ΣΕΓΑΣ που μας στηρίζει και μας δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να είμαστε σήμερα εδώ και να αγωνιζόμαστε. Δυστυχώς η χρονιά μου ήταν πολύ δύσκολη, η προετοιμασία μου, εκτός από την καραντίνα, ελλιπής αφού έσπασα το χέρι μου. Κάναμε προετοιμασία για... σπρίντερ δεν είχαμε τη δυνατότητα για ολοκληρωμένη προπόνηση. Σήμερα ακολούθησα μια καλή τακτική και αφού είδα ότι πέρασα πρώτος το 200άρι δεν θα έχανα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογό μου, την οικογένειά μου και τον χορηγό μου για τη στήριξη που μου προσφέρουν».
Από τους υπόλοιπους ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) παραμένει στην κορυφή των ψηλών εμποδίων πάνω από μία δεκατία. Κατά την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ στην Πάτρα έφτασε στην κορυφή για 13η φορά και κατάφερε να το πετύχει με εμφατικό τρόπο. Δίχως συναγωνισμό και με αρκετές δυσκολίες - λόγω των περιορισμών της φετινής χρονιάς - στην προπόνησή του, τερμάτισε πρώτος σε 13.49 (1,0) επίδοση που αποτελεί φετινό του ρεκόρ. Ο Δουβαλίδης θα αγωνιστεί και στα 200 μ., όπου θα έχει κι εκεί την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass