Εν αναμονή Ντουρμισάι και Νικολιά στην ΑΕΛ

ΚΑΤΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2020 21:14

Την άφιξη του Ντουρμισάι για να κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησής του περιμένουν στην ΑΕΛ.

Ο 24χρονος επιθετικός καθυστέρησε να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στους «βυσσινί», καθώς ο μάνατζέρ του βρισκόταν στην Αγγλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Το πιθανότερο είναι να έρθει αύριο Παρασκευή στη Λάρισα (υπάρχει και το ενδεχόμενο να αφιχθεί σήμερα) για τα διαδικαστικά της μεταγραφής του και στη συνέχεια θα μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια, όπου θα ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη της ΑΕΛ που διεξάγουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά που αποτελεί την τελευταία μεταγραφική κίνηση των «βυσσινί» και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό.
Σε ό,τι αφορά στις προπονήσεις οι ρυθμοί στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας ανεβαίνουν σταδιακά με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την πίεση που πρέπει να ασκεί η ομάδα του σε κάθε αντίπαλο. Παράλληλα, ο Μιχάλης Γρηγορίου με συνεχείς παραινέσεις στους παίκτες του ζητά να βγάλουν ποιότητα στις ασκήσεις και να έχουν καλύτερη νοοτροπία, παρά τη δικαιολογημένη κούραση λόγω του βεβαρυμμένου προγράμματος. Άλλωστε το τρέξιμο και η φυσική κατάσταση βρίσκονται καθημερινά στο πρόγραμμα των προπονήσεων των «βυσσινί», που θα ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα 3-5 Πηγάδια στις 19 του μηνός.

 

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Σύμφωνα με την ενημερωτική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες με την τοποθέτηση του αποστραγγιστικού και αρδευτικού συστήματος στο στάδιο Αλκαζάρ.
Στο προτελευταίο στάδιο θα τοποθετηθούν τα χώματα με μηχανήματα λέιζερ για να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης του χλοοτάπητα.
Από σήμερα ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής των αποδυτηρίων και των χώρων εισόδου και εξόδου των ομάδων στο γήπεδο, μετά την οριστική τοποθέτηση των συνεργείων από τους εργολάβους που πραγματοποιήθηκε χθες.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass