Υγειονομικό πρωτόκολλο για διεξαγωγή φιλικών αγώνων

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΕΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2020 20:10

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΣΝ Λάρισας, όσα σωματεία επιθυμούν να ορίζονται διαιτητές στους φιλικούς αγώνες της προετοιμασίας θα πρέπει να υποβάλουν το αίτημά τους τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την τέλεση του φιλικού αγώνα, αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία του αγώνα (ημέρα, ώρα, γήπεδο).


Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα είναι η αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου (https://www.gga. gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports).

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΕΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ
Τα σωματεία και κυρίως αυτά της Α’ De-Tox κατηγορίας θα πρέπει να επισπεύσουν την κατάθεση των μετεγγραφών τους στην ΕΠΣΝΛ, γιατί λόγω τροποποίησης του συστήματος στο τμήμα έκδοσης δελτίων της Ε.Π.Ο. ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραλαβή τους. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον νέο κανονισμό μετεγγραφών, μαζί με την αίτηση μεταβολών (πλήρως συμπληρωμένη) θα πρέπει να προσκομίζεται και αντίγραφο της κάρτας υγείας του ποδοσφαιριστή (εν ισχύει) και μια επιπλέον φωτογραφία του.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Μετά από ενημέρωση της ΕΠΟ αναφορικά με την υποβολή των καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών για τις μεταγραφές τους, εφεξής θα γίνονται αποδεκτές και απλές φωτοτυπίες των καρτών υγείας (χωρίς επικύρωση). Ωστόσο, επισημαίνεται ότι μη ευδιάκριτες φωτοτυπίες θα αποτελούν λόγο απόρριψης/επιστροφής της αίτησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass