ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»

«Ναι, μίλησα…»

*Χάλασε του Νικολιά, έρχεται αντικαταστάτης…

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2020 21:07

Οι Αρχαίοι με το «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» δήλωναν πως το να μιλά κάποιος σύντομα και περιεκτικά είναι φιλοσοφική στάση και άποψη ζωής. Και αυτή είναι μια στάση που χαρακτηρίζει από μικρό παιδί τον Λαρισαίο παίκτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κολοβέτσιο

που χθες μιλώντας στην «Ε» είπε: «Ναι, μίλησα με την ΑΕΛ». Πέρα όμως τούτου ουδέν...

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή κάνει προπόνηση μόνος του στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Παναθηναϊκού, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.
Το συμβόλαιό του σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι περίπου 250.000 ευρώ ετησίως, ενώ αυτή την περίοδο έχει πρόταση όπως ανέφεραν ρωσικά μέσα από την Ουράλ και χθες έφθασε για λογαριασμό του μια πρόταση από τα Αραβικά Εμιράτα.
Κανένας δεν γνωρίζει τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και θέλει να παίξει ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που θα του δίνει τα εχέγγυα για να φθάσει ψηλότερα η καριέρα του.
Το σίγουρο είναι ότι την τελική απόφαση ο Κολοβέτσιος δεν πρόκειται να την πάρει βιαστικά, αφού οι προτάσεις από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον παραχωρεί, η μια διαδέχεται την άλλη και τις εξετάζει προσεκτικά.
Το σίγουρο είναι ότι το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια το είδε ως ευχάριστη έκπληξη.
ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΙΑ
Σίγουρα η υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Κολοβέτσιου θα μας απασχολήσει για αρκετό διάστημα μέχρι να πάρει τη σχετική απόφαση ο ποδοσφαιριστής, αλλά μια δεδομένη μεταγραφή χθες έλαβε απροσδόκητα τέλος και αυτή είναι του Αλέξανδρου Νικολιά που ο παίκτης δεν πήγε στα 3-5 Πηγάδια όπου οι «βυσσινί» κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που χάλασε η συνεργασία ήταν η διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη με την ΑΕΛ. Η ομάδα της ΑΕΛ ζήτησε ο παίκτης να υπογράψει για δύο χρόνια δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Νικολιάς ήθελε έναν...
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του που παίζει στην ίδια θέση, μοιάζουν στο στυλ και είναι επίσης Ελληνας με θητεία σε αρκετές ελληνικές ομάδες αλλά και το εξωτερικό.

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass