Ενθαρρυντικά τα μηνύματα από τη φετινή Κ19 της ΑΕΛ

*Θετικό το πρώτο αγωνιστικό τεστ *Μ. Ζιάκας: Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά *Ποιοι οι φετινοί στόχοι των «βυσσινί»

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2020 21:28

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε αισίως για την Κ19 της ΑΕΛ η οποία πλέον μπήκε στη φάση των φιλικών αναμετρήσεων και του τελικού μονταρίσματος. Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για την ομάδα του Μίλτου Ζιάκα σε μια χρονιά στην

οποία οι στροφές ανεβαίνουν και οι στόχοι είναι πιο απαιτητικοί.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι φέτος αφενός οι εισηγήσεις του προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ, Μιχάλη Γρηγορίου για προώθηση παικτών από την Κ19 και αφετέρου η βούληση των διοικούντων την ΠΑΕ να δώσουν ευκαιρίες στα ταλαντούχα παιδιά και να δημιουργήσουν προοπτικές για το μέλλον, διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στην ομάδα Κ19 της ΑΕΛ.
Όπως επισήμανε ο Μίλτος Ζιάκας «το γεγονός ότι φέτος προωθήθηκε ένας σημαντικός αριθμός παικτών στην ανδρική ομάδα της ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και καταδεικνύει ότι υπάρχει διοικητική θέληση όπως και από την πλευρά του κ. Γρηγορίου προκειμένου να επανδρώσουν τη μεγάλη ομάδα λαρισινά παιδιά, τα οποία διαθέτουν έναν καλό βαθμό ετοιμότητας για να διεκδικήσουν μία αξιόλογη καριέρα».
Οι αλλαγές που έγιναν φέτος στο έμψυχο δυναμικό της Κ19 αφορούν στην προώθηση των Πινακά, Ζαχαράκη, Σουλούκου, Φουρκιώτη (που έγιναν επαγγελματίες), Κουτσιανούλη και Δάκτυλα (έτοιμοι να γίνουν και αυτοί επαγγελματίες) οι οποίοι μετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στα 3-5 Πηγάδια.
Παράλληλα φέτος προωθήθηκαν από την Κ17 οι Παπακωνσταντίνου, Λυγούρας, Σιάτρας, Κούκος, Δράκος, Εριόν, Αντωνόπουλος, Ντούρας, Κυριζάκης και Χατζής, ενώ αναμένονται 2-3 μεταγραφές οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Το υπόλοιπο ρόστερ της Κ19 απαρτίζουν οι Τσατσελάρι, Αγγελούλης, Σταμάτης, Σούμπασης, Δρόσος, Τερζής, Τζέλα, Κορτσάρι, Μυλωνάς, Αετόπουλος, Μερσκούρης, Μιλτιάδης, Μπαργιώτας και Γκερίμ.
ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
Η Κ19 της ΑΕΛ έδωσε το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο εκτός έδρας κερδίζοντας με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Σταμάτης. Ήταν ένα καλό αγωνιστικό τεστ για την ομάδα του Μίλτου Ζιάκα, απέναντι σε μία δυνατή και ιστορική ομάδα, που έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια.
«Φέτος χτίζεται μία νέα ομάδα με στόχο να παρουσιάσουμε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με την περσινή χρονιά ούτως ώστε να διεκδικήσουμε υψηλότερους στόχους και να δείξουμε ότι το μέλλον της ΑΕΛ διαγράφεται ευοίωνο» σχολίασε ο τεχνικός της Κ19 και πρόσθεσε:
«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχει συνέργεια και θέληση από την πλευρά των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΛ και πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα, θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε αλλά η πρώτη εικόνα είναι θετική. Θα ακολουθήσουν πιο δυνατά φιλικά για να τσεκάρουμε τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρισκόμαστε και κυρίως για να προετοιμάσουμε παίκτες για την ανδρική ομάδα».
Η Κ19 της ΑΕΛ θα δώσει το επόμενο φιλικό παιχνίδι στις 26 Αυγούστου στον Αλμυρό με την ομώνυμη ομάδα, στις 30 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Νεάπολης τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί με τον Δωτιέα Αγιάς στο γήπεδο Μελιβοίας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο προπονητικό τιμ βρίσκονται ο Χρήστος Λιάπης (άμεσος συνεργάτης του τεχνικού Μίλτου Ζιάκα) και ο Κώστας Γουμενόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων). Οι προπονήσεις της Κ19 γίνονται στο γήπεδο Δήμητρας Αγιάς.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass