Επιστρέφει η ΑΕΛ στη Λάρισα

*ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ *ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2020 21:10
Στα Δένδρα θ α συνεχίσει από αύριο  την προετοιμασία της η ΑΕΛ Στα Δένδρα θ α συνεχίσει από αύριο την προετοιμασία της η ΑΕΛ

Μετά από ένα δεκαήμερο παραμονής στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, η ΑΕΛ επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στη θεσσαλική πρωτεύουσα, για να συνεχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.


Οι «βυσσινί» δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα και το ευχάριστο είναι πως δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα, ενώ και οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα συνειδητοποίησαν πως το διάστημα αυτό μπορεί να κουραστούν από τις δυνατές προπονήσεις, όμως τα αποτελέσματα αναμένονται πως θα είναι θετικά όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του θα επιδιώξουν να γίνει το συντομότερο δυνατό η κατάλληλη χημεία, έτσι ώστε η ομάδα να είναι στον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας στις 12 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα της Super League 1.
Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα δοθεί βαρύτητα στην τακτική, ενώ θα διεξαχθούν και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, όλα εκτός Λάρισας, καθώς στο στάδιο Αλκαζάρ συνεχίζονται οι εργασίες.
Η ΑΕΛ λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή 23 Αυγούστου θα παίξει στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας και η ώρα διεξαγωγής του φιλικού αναμένεται πως θα γίνει γνωστή σήμερα.
Προπονητής στην καρδιτσιώτικη ομάδα η οποία θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι ο Λαρισαίος τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος πέρυσι ήταν στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.
Θα ακολουθήσει νέο φιλικό εντός Θεσσαλίας την Τετάρτη 26 Αυγούστου με τον Α.Ο. Τρικάλων στην Καλαμπάκα.
Όσον αφορά σε μεταγραφικά θέματα δεν σημειώθηκε χθες κάποια εξέλιξη και ενδεχομένως να υπάρξει κάτι νεότερο εντός των ημερών, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, καθώς επίσημα δεν υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση.

Πλατέλλας για ΑΕΛ;

Η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση του Βαγγέλη Πλατέλλα, που στα 31 του χρόνια ήταν μέχρι τον Ιούλιο στην ομάδα της Νέφτσι Μπακού. Πληροφορία που μεταφέρουμε όμως με επιφύλαξη και καθώς δόθηκε χθες αργά το βράδυ. Ο Πλατέλλας έμεινε ελεύθερος από τη Νέφτσι Μπακού και η ΑΕΛ έχει κινηθεί για τον αποκτήσει. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει παίξει σε ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ, Ξάνθη και Ατρόμητο, την περασμένη σεζόν είχε 18 ματς με 3 γκολ και 5 ασίστ.

5 αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα
*ΣΤΙΣ 31/8 Η ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Δικαίωμα πέντε αλλαγών θα έχουν οι ομάδες της Super League σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής στη χθεσινή τηλεδιάσκεψή του. Οι εκπρόσωποι των ομάδων κλήθηκαν να απαντήσουν σε σχετικό ερώτημα του νέου προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, και αποφάσισαν να κάνουν χρήση το σχετικού δικαιώματος που παρέχει η FIFA για τη νέα σεζόν, λόγω του βεβαρυμένου αγωνιστικού προγράμματος. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε επίσης ομόφωνα την εγγραφή ως μέλους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που κέρδισε την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία, καθώς και τη συνέχιση της διενέργειας ελέγχων των χλοοταπήτων όλων των γηπέδων από εξειδικευμένους συνεργάτες του οίκου STRI, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τέλος, καθορίστηκε η 31η Αυγούστου ως ημερομηνία της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του συνεταιρισμού, στην οποία θα τεθούν προς έγκριση οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων (ανδρών και νέων) της περιόδου 2020-21.
*Στην έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass