Επέστρεψε στον Α.Ο. Σελλάνων ο Γιάννης Μπουρνάκας

*Απέκτησε Καρλιάμπα και Πρισακάρου η καρδιτσιώτικη ομάδα

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2020 21:00

Μια ακόμη θητεία στον Α.Ο. Σελλάνων, ομάδα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, για τον Λαρισαίο τεχνικό Γιάννη Μπουρνάκα (φωτ.), ο οποίος επιστρέφει και πάλι στο αγαπημένο του Προάστιο, όπου είναι το δεύτερο ποδοσφαιρικό του... σπίτι, μετά τη Χάλκη, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος.


Χθες το μεσημέρι ο εκ Μαρμαρίνης προπονητής είχε δίωρη συνάντηση με τον Βασίλη Πλεισιώτη, πρώην πρόεδρο του Ροδιακού και γενικού αρχηγού πέρυσι στον Τύρναβο 2005 ο οποίος είναι στη διοίκηση της καρδιτσιώτικης ομάδας, σε καφετέρια της Λάρισας και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, μέσα σε λίγα λεπτά.
Αμέσως έκλεισαν συμφωνία και με δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους πρότεινε ο Μπουρνάκας και η νέα διοίκηση τους πήρε.
Για την επιστροφή του Λαρισαίου τεχνικού ο οποίος αντικαθιστά τον Γιώργο Νταρακλίτσα, η διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνει τα εξής: «Η διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων, υλοποιώντας τον σχεδιασμό της επόμενης αθλητικής περιόδου και παρά τις ειδικές συνθήκες, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για τη νέα χρονιά με τον προπονητή Γιάννη Μπουρνάκα.
Ο Γιάννης έχει μακρά παρουσία στον χώρο του θεσσαλικού ποδοσφαίρου και αποτελεί αναμφίβολα μια ιδιαίτερη μορφή και αναπόσπαστο κομμάτι για τον Α.Ο. Σελλάνων.
Είμαστε περήφανοι για τη νέα μας συνεργασία καθώς εκτός του επαγγελματισμού, τις πλούσιες αθλητικές εμπειρίες του και το ιστορικό των επιτυχιών του που διαθέτει, έχει αποδείξει πολλάκις την αγάπη του για την ομάδα μας, αναλαμβάνοντας να προσφέρει σε δύσκολες στιγμές.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Μπουρνάκα, έχοντας τη βεβαιότητα για μια καλή, επιτυχημένη και γεμάτη προοπτικές συνεργασία».
ΔΥΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Μετά την έναρξη συνεργασίας με τον Γ. Μπουρνάκα η διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων εξέδωσε δύο ανακοινώσεις για δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές της ομάδας.
«Η διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Τζουμάκη και Δημήτρη Τσάγκα. Οι δύο ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα αποτελούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τη νέα χρονιά.
Ο Δημήτρης Τζουμάκης γεννημένος το 1998 ξεκίνησε την καριέρα του από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, ενώ αγωνίστηκε και στην ΑΕΛ στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η μεταγραφή του στις under του Ολυμπιακού. Έγινε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στις U15, U16, U17 έχοντας 6 συμμετοχές και 2 γκολ. Ακολούθως αγωνίστηκε στον Ιωνικό και στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και πέρυσι στον Α.Ο. Σελλάνων.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του, αποτελούν εχέγγυο για την προσφορά του στην ομάδα μας.
Ο Δημήτρης Τσάγκας 21 ετών αγωνίζεται τόσο ως πλάγιος μέσος όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Φόρεσε τη φανέλα του ΠΟ Φήκης και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα μας.
Επίσης ανακοινώνονται δύο σημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών στην ομάδα.
Με τη φανέλα της ομάδας μας θα αγωνίζεται ο Ανδρέας Καρλιάμπας, στόπερ, με πλούσια εμπειρία και περισσότερες από 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στους συλλόγους Κεραυνός Κερατέας, ΑΟ Γλυφάδας, Δωτιέας Αγιάς, Ηρακλής Λάρισας, Τύρναβος 2005, Ρήγας Φραίος (όλες Γ’ Εθνική). Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στον Οικονόμο Τσαριτσάνης
Επίσης ανακοινώνουμε τον ταλαντούχο επιθετικό Στέφανο Πρισακάρου 22 ετών. Πρόκειται για έναν χαρισματικό επιθετικό που διαθέτει εξαιρετικά προσόντα για τη θέση που αγωνίζεται και σίγουρα τα γκολ που έχει σημειώσει έχουν δείξει και την ποιότητα που διαθέτει. Πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Τυρνάβου, ενώ έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην ΕΠΣ Λάρισας με 31 γκολ».
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass