Στη μάχη της πρόκρισης Αρης και ΟΦΗ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 19:15

Στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, ο Άρης υποδέχεται σήμερα και ώρα 21:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κόλος Κοβαλίβκα και είναι πανέτοιμος για να περάσει στην επόμενη φάση.


Την πολωνική Λεχ Πόζναν θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ, σε περίπτωση που σήμερα το βράδυ (20:00) ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γεντί Κουλέ» στον νοκ άουτ αγώνα του Β’ προκριματικού γύρου του Europa League.
Οι Πολωνοί με τα γκολ του Πορτογάλου Πέδρο Τίμπα στο 55’ και των 18χρονων Γιακούμπ Καμίνσκι στο 89’ και Φιλίπ Μαρτσβίνσκι στο 90’+3 επικράτησαν με 3-0 της Χάμαρμπι στη Στοκχόλμη και πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Άντερσεν στο 63ο λεπτό.

 

«ΠΕΡΙΠΑΤΟ» Η ΒΙΛΕΜ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ    
Με... καυτό τον διεθνή επιθετικό Βαγγέλη Παυλίδη η Βίλεμ διέλυσε με 5-0 εκτός έδρας την Προγκρές (Λουξεμβούργο) και προκρίθηκε άνετα στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο νεαρός Έλληνας στράικερ, ο οποίος στο 19’ και στο 34’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ ενδιάμεσα (28’) ο Σάγκλαμ είχε κάνει το 2-0.
Η Βίλεμ δεν «κατέβασε ταχύτητα» ούτε στο β’ μέρος. Στο 46’ ο Νάνελι «έγραψε» το 4-0, για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Ενταγισιμίγε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass