ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ:

Θλιβερό αν πίσω από την αήθη επίθεση βρίσκεται αντίπαλός μου στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2020 20:25

Με γραπτή χθεσινή δήλωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, θέλησε να γνωστοποιήσει πως έγινε στόχος απειλών, τις οποίες κατήγγειλε στη ΓΑΔΑ.

Ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, στην καταγγελία του στη ΓΑΔΑ, ανέφερε πως δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες με τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του. Μέσω του δικηγόρου του, Γιάννη Μαρακάκη, ο Παναγιώτης Φασούλας διένειμε δήλωσή του, στην οποία τονίζει πως «με στοχοποίησαν επειδή θα λάβω μέρος στις εκλογές της ΕΟΚ», ενώ συνεχίζει γράφοντας πως «θα θεωρήσω εξαιρετικά θλιβερό, αν πίσω από την αήθη επίθεση και προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποδειχθεί ότι βρίσκεται κάποιος αντίπαλός μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση».
Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Φασούλας αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του: «Η επιλογή μου να λάβω μέρος στις προσεχείς αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με στοχοποίησε. Κατήγγειλα στις αρχές τα σοβαρά περιστατικά που μου συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ώστε να τα ερευνήσουν και να τα αξιολογήσουν. Θα θεωρήσω εξαιρετικά θλιβερό αν πίσω από την αήθη επίθεση και προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποδειχθεί ότι βρίσκεται κάποιος αντίπαλός μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η απόφασή μου να προσφέρω στο μπάσκετ και στον αθλητισμό είναι γνήσια, συνειδητή, ανεξάρτητη από συμφέροντα και ίσως δεν αρέσει σε κάποιους. Δε θα επιτρέψω όμως σε κανένα πρόσωπο και κανένα σύστημα να τρομοκρατήσει ή να θέσει σε κίνδυνο εμένα και την οικογένειά μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass