Πήρε και τον Γκόλια ο Απόλλων Λάρισας

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ»

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2020 21:20

Μία ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος απέκτησε χθες και τον κεντρικό αμυντικό Νίκο Γκόλια.


Είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που μετά τους Βαγγέλη Μόρα, Παναγιώτη Μπάλλα από τα «βυσσινί» ντύνεται στα «κυανόλευκα» και σίγουρα δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική λειτουργία της λαρισινής ομάδας.
Ποδοσφαιριστής με ήθος, τον οποίο ήθελε από την πρώτη στιγμή ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Γιάννης Μάγγος και χθες η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση, για την μεταγραφή:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Νίκου Γκόλια. Ο Νίκος με πολλές παραστάσεις στη Super League 1 με τις φανέλες του Άρη αλλά κυρίως της Α.Ε.Λ. έρχεται να προσθέσει εμπειρία και δύναμη στα μετόπισθεν της ομάδος μας.
Γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1993 στην Καρδίτσα, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΑΟ Καρδίτσας (2011-12, 20 συμ. / 2 γκολ) πριν πάει στην Αναγέννηση (2012-13, 17 συμ.).
Από εκεί μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε μαζί του τόσο στη Super League όσο και στη Γ’ Εθνική καταγράφοντας 30 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 5 τέρματα.
Το 2015-16 αγωνίστηκε, επιστρέφοντας στην Αναγέννηση Καρδίτσας (24 συμ./ 3 γκολ).
Από το 2016 έως και το 2020 αποτέλεσε μέλος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. όπου κατέγραψε 73 συμμετοχές με 3 γκολ.
Ο Νίκος Γκόλιας ενσωματώνεται κανονικά από σήμερα στις προπονήσεις, υπό την επίβλεψη του κ. Γιάννη Μάγγου και των συνεργατών του, στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας.
Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει στην επίτευξη του φετινού μας στόχου».

 

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Νέο φιλικό αγώνα με τα Τρίκαλα θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας την ερχόμενη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ενώ προγραμματισμένο είναι να γίνει και ένα ακόμη φιλικό με την Ξάνθη, την Τετάρτη 30 του μηνός.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass