Η φιλία δεν πρέπει ποτέ να τελειώσει

*Ο ΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ TUS DAMM ASCHAFFENBURG *ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΥΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2020 21:05

Την πόλη της Λάρισας επισκέφτηκε από τις 19 έως τις 28 Αυγούστου αποστολή του Γερμανικού συλλόγου Tus Damm Aschaffenburg στο πλαίσιο ανταλλαγής νέων για την ελληνογερμανική φιλία, με τον αθλητικό σύλλογο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δύναμη ΑΣ Λάρισας.


Η αποστολή αποτελούνταν από 21 νέους αθλητές και νέες αθλήτριες ηλικίας από 10 έως 24 ετών, εκ των οποίων 4 ήταν συνοδοί.
Ο σκοπός της συνάντησης είχε αθλητικό, ψυχαγωγικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Tο πρόγραμμα περιλάμβανε κοινές δραστηριότητες μεταξύ νέων Ελλήνων και νέων Γερμανών μεταξύ άλλων: καθημερινές πρωινές προπονήσεις στην έδρα της Δύναμης Λάρισας στο 5ο Γυμνάσιο, βόλτες στο κέντρο της πόλης και γνωριμία με τα σημεία ενδιαφέροντος της Λάρισας (Αρχαίου Θεάτρου και Διαχρονικού Μουσείου) εκδρομές στα Μετέωρα, στον Αγιόκαμπο, στα Ιαματικά νερά στο Κόκκινο Νερό, δεντροφύτευση στο γραφικό Μεταξοχώρι, μπάρμπεκιου και επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού. Για τη δεντροφύτευση παραχωρήθηκε μέρος από την κοινότητα Μεταξοχωρίου για 15 δέντρα και τοποθετήθηκε πέτρινη σκαλιστή επιγραφή σαν ενθύμιο.
Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για την προστασία και την αποτροπή της μετάδοσης του κορονοϊού σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα υγείας αφού η γερμανική αποστολή έχει επιστρέψει ήδη στη βάση της, όπως επίσης κανένα πρόβλημα υγείας δεν παρουσιάστηκε στην ελληνική ομάδα.
Η συνάντηση ήταν επιτυχής αφού μετά από τις 9 όμορφες ημέρες τα παιδιά ανέπτυξαν την αγωνιστική ετοιμότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση, τη φιλία και τη συνεργασία μέσα από τις δραστηριότητες και τις όμορφες στιγμές. Χαρακτηριστική ήταν η υψηλή συναισθηματική φόρτιση στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση, μεταξύ των νέων αλλά και των συνοδών.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Ακαδημία και την Deutsche Sportjugend για την ανάπτυξη της ελληνογερμανικής φιλίας.
Υπεύθυνος οργάνωσης του προγράμματος και της προπόνησης ήταν ο κ. Στέφανος Αμπελακιώτης (Δύναμη ΑΣ Λάρισας) και για τον γερμανικό σύλλογο την ευθύνη είχε ο κ. Albrecht Baume (Tus Damm Aschaffenburg).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass