Η ΑΕΛ …κέρδισε τον Ζαχαράκη

ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Κ-19 (4-0) ΟΠΟΥ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ - ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2020 21:22

Ο νεαρός επιθετικός, Γιώργος Ζαχαράκης, ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε ιδιαίτερα στη χθεσινή εσωτερική φιλική αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου η ΑΕΛ επικράτησε της Κ-19, που προσπάθησε φιλότιμα, με σκορ 4-0.


Μία ημέρα μετά το φιλικό στην Καλαμπάκα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο οι «βυσσινί» χωρίς να ικανοποιήσουν ηττήθηκαν με 1-0, αυτήν τη φορά οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο τεχνικός, Μιχάλης Γρηγορίου, έδειξαν την πρέπουσα σοβαρότητα και είχαν γενικά μία καλή εικόνα.
Το κέρδος πάντως ήταν ο 19χρονος Ζαχαράκης, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο (15’) με υπέροχη ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σουλούκου και έκανε το 1-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ορέστης Γρηγορόπουλος στο 50’βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Μπάγιτς και με πλασέ, έκανε το 2-0.
Από κει και πέρα, ο Ζαχαράκης πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Γενικά μπορούμε να πούμε πως οι παίκτες των δύο ομάδων, που ουσιαστικά εγκαινίασαν τον νέο αγωνιστικό χώρο και επηρεάστηκαν προφανώς θετικά από την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται, είχαν όρεξη, δεν είδαν το φιλικό ως αγγαρεία και οι δύο προπονητές Μιχάλης Γρηγορίου και Μιλτιάδης Ζιάκας μάλλον έβγαλαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για τα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της ΑΕΛ, όσο και για τους παίκτες της πρώτης ομάδας, που χρησιμοποιήθηκαν.
Να σημειώσουμε πως οι δύο τερματοφύλακες, Μπάγιτς και Σουλούκος, άλλαξαν στην επανάληψη, καθώς ο πρώτος αγωνίστηκε με την Κ-19 για να δεχτεί μεγαλύτερη πίεση και ο δεύτερος με την πρώτη ομάδα.
Το φιλικό διηύθυνε ο γυμναστής της ΑΕΛ Μπάμπης Παναγούλης.
ΠΑΕ ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπάγιτς, Μούζεκ, Δάκτυλας, Μαϊδανός, Γρηγορόπουλος, Γκαζάλ, Χαλάτσης, Πινακάς, Γλυνός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζαχαράκης.
Έπαιξαν στην επανάληψη και οι: Στοΐνοβιτς Θ., Λουφάκης, Κοτσιανούλης, Βινίσιους.
ΑΕΛ Κ-19 (Μίλτος Ζιάκας): Σουλούκος, Κορτσάρι, Αγγελούλης, Τερζής, Τσατσελάρι, Τζέλα, Μεσκούρης, Μιλτιάδης, Κερίμ, Δρόσος, Σταμάτης.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Σούμπασης, Κυριζάκης, Αετόπουλος, Λυγούρας, Δράκος, Παπακωνσταντίνου, Πλακιάς, Μυλωνάς.

 

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
*Αλληλοεκτίμηση και απόλυτος σεβασμός υπάρχει ανάμεσα στον τεχνικό της ΑΕΛ Μιχάλη Γρηγορίου και στον προπονητή της Κ-19 Μιλτιάδη Ζιάκα, που πλέκει το εγκώμιο του πρώτου, για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για την εξέλιξη των «μικρών». Οι δυο τους εισήλθαν μαζί από τα αποδυτήρια και είχαν συζήτηση ακόμα και πριν ξεκινήσει το φιλικό. Μία συνεργασία που μακάρι να φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για παιδιά από τη Λάρισα, που θα είναι ό,τι το καλύτερο να αξιοποιούνται από την ΑΕΛ.
*Αν και δεν αγωνιζόταν, η «κολόνα» της Εθνικής Φινλανδίας ο Τιμ Σπαρβ βρέθηκε στην κεντρική θύρα του σταδίου Αλκαζάρ και παρακολούθησε το φιλικό. Μάλιστα στα ελληνικά είπε «καλημέρα σας» στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι και δέχτηκε τα κολακευτικά σχόλια από δύο φίλους της ΑΕΛ τους κ. Μίχη, Βαλασσόπουλο, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν που επέλεξε τη Λάρισα για να συνεχίσει την καριέρα του και φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Και εκείνος ως πραγματικός τζέντλεμαν χαμογελώντας τούς ευχαρίστησε από την πλευρά του για τα καλά τους λόγια, ευχόμενος να είναι μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα.
*Στην ίδια θύρα και λίγο πιο κάτω από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, ένας άλλος…Καραπιάλης, ο Βαγγέλης που είναι ο οδηγός του πούλμαν των «βυσσινί», έδειχνε φωτογραφίες στον τιμ μάνατζερ Κώστα Μαντζιώκα και στον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Φιλιππή, με την ενδεκάδα της ΑΕΛ που έγραψε ιστορία στο Αλκαζάρ και εκείνος ήταν δίπλα τους, ως ένα από τα δύο ball boys (σ.σ. ο άλλος ήταν ο Δημήτρης Μοράλες), που δεν έχαναν αγώνα της «βασίλισσας».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass