Γήπεδο χαλί το Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022 - ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΘΕΣ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ Κ-19 ΜΕ ΤΗΝ Κ-17 ΓΙΑ ΤΟ VAR

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2020 21:05

Γήπεδο χαλί θυμίζει πλέον το στάδιο Αλκαζάρ, καθώς ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και όσοι βρέθηκαν στο χθεσινό οικογενειακό φιλικό μεταξύ της ΑΕΛ και της Κ-19, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα που είδαν.


Από κει και πέρα, πολλά κλιμάκια από την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και την Αστυνομίας έκαναν αυτοψία χθες το πρωί συνοδευόμενα από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Σωτήρη Μάρκου, διότι οι ημέρες μετρούν αντίστροφα για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, η οποία προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο ιστορικό Αλκαζάρ.
Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η Επιτροπή Αδειοδότησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων νομού Λάρισας, αναμένεται να χορηγήσει άδεια μέχρι το 2022, για να διεξάγονται παιχνίδια.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι θύρες 2,3, 4 και 15 είναι 100% έτοιμες για να φιλοξενήσουν φιλάθλους, ενώ οι υπόλοιπες θύρες του σταδίου τηρούν το 50% των προϋποθέσεων.
Υπάρχει γενικά μεγάλη ικανοποίηση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την πορεία και την ολοκλήρωση των έργων.
Στο γήπεδο είδαμε πως έχουν τοποθετηθεί και τα τουρνικέ στις εισόδους του σταδίου, ενώ τα συνεργεία δουλεύουν αδιάκοπα και αναμένεται πως την ερχόμενη Δευτέρα όλα θα είναι έτοιμα, για να επιστρέψει η ΑΕΛ στο θρυλικό Αλκαζάρ.
Φυσικά και στην κερκίδα χρειάζεται να γίνει το απαραίτητο λίφτινγκ, ώστε η γενική εικόνα του Αλκαζάρ να δείχνει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας των «βυσσινί», όπου η ΑΕΛ κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ VAR
Αύριο θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα στις ομάδες Κ-19 και Κ-17 της ΑΕΛ, όπου θα δοκιμαστεί και η λειτουργία του VAR, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass