Στον Απόλλωνα Λάρ. ο Λευτέρης Αστράς

Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΣΑΝ ΦΕΡΝΑΝΤΟ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2020 20:20

Τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας θα φοράει τη φετινή σεζόν ο 23χρονος διεθνής τερματοφύλακα με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων Λευτέρης Αστράς.

Η λαρισινή ΠΑΕ ολοκλήρωσε χθες τη μεταγραφή του από την ισπανική Σαν Φερνάντο και ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 23χρονο διεθνή τερματοφύλακα, Λευτέρη Αστρά.
Ο Λευτέρης που είναι γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1997, αγωνιζόταν στην ισπανική Σαν Φερνάντο, είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες των Νέων και των Ελπίδων της χώρας μας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης.
Θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους γκολκίπερ της χώρας μας, ενώ προπονούνταν με τον βετεράνο Νίκο Σαργκάνη.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει στην επίτευξη των φετινών μας στόχων».

 

«ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ»
Ανακοίνωση σχετικά με ένα ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα στο τελευταίο φιλικό του Απόλλωνα Λάρισας με τα Τρίκαλα -που όμως συμβαίνει πολύ συχνά, σχεδόν σε μόνιμη βάση σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο- εξέδωσε η λαρισινή ΠΑΕ. Το συμβάν αφορούσε στον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος λόγω μιας απρεπούς κουβέντας ενός βοηθού προς το πρόσωπό του, αντέδρασε με έντονο τρόπο, κάτι που κάποιοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν για τη δημιουργία εντυπώσεων, παραβλέποντας το ήθος, την εντιμότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του Βαγγέλη Μόρα. Αυτό ακριβώς τονίζει στην ανακοίνωσή της η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Αναλυτικά:
«Το κύρος και το ήθος του διεθνή ποδοσφαιριστή μας Βαγγέλη Μόρα είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα μέχρι τώρα στην πολύχρονη και λαμπρή καριέρα του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και δη στην Ιταλία.
Η ένταση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και οι σφυγμοί των παικτών είναι ιδιαίτερα υψηλοί και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν άπαντες, ώστε να μην το χρησιμοποιούν για δημιουργία εντυπώσεων προς τέρψη των αναγνωστών - φιλάθλων της χώρας και μάλιστα απέναντι σε ποδοσφαιριστές - κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Βαγγέλης Μόρας. Άρα θεωρούμε άτοπη και άκαιρη την έκταση και την προβολή που δόθηκε σε αυτό το θέμα».

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12:00 χωρίς παρουσία κοινού, λόγω των νέων έκτακτων μέτρων που θεσπίστηκαν κατά της διασποράς του Covid -19 και υπαγορεύουν, μεταξύ άλλων, ανώτατο όριο εννέα (9) ατόμων για τις συναθροίσεις σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.
Ως εκ τούτου, η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας και των social media της διοργανώτριας. Μετά τις αποχωρήσεις του Πλατανιά και του Πανιωνίου, οι 12 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι Ξάνθη, Παναχαϊκή, Χανιά, Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Δόξα Δράμας, Ιωνικός, Τρίκαλα, Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass