Φιλική νίκη του Αετού Μακρυχωρίου

*Kέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας 2-1

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2020 21:05

Σε ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Μακρυχώρι, ο τοπικός Αετός επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας, με σκορ 2-1.


Οι γηπεδούχοι, απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο πάνω, έδειξαν μια καλή εικόνα και πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Απόλλων Λάρισας, αγωνίστηκε με κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο νικηφόρο ματς του Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου, όσο και με παιδιά της Κ-19 του συλλόγου.
Στο 27’ ο Μάντζαρης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει στο 47’ ο Στέλιος Παναγιώτου με πλασέ, ενώ το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε στο 66' ο Λεσάι, επίσης με ωραίο σουτ.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής (46’ Αναστασίου), Δραγατσίκης (55’ Μπάρδας), Σιάτρας, Κουμπούρας, Μητάκος (46’ Γκαμπέτας), Αλεξανδρής (85’ Γκαμπούρας), Μάντζαρης (77’ Παπαδόπουλος), Ζησούλης (70’ Σπανός), Μουξιός (55’ Κατσαμάγκας), Κολοβός (55’ Μπενεχούτσος), Λεσάι (75’ Γαγάρας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Tallison, Καλούσης (75' Παπαθανασίου), Αντεμάι (46' Νούσιος), Γεωργακόπουλος (46' Καραγιάννης), Οκάν, Κορομηλάς, Λουκάς (70' Ευθυμιάδης), Μπαλογιάννης (65' Σούλτσε), Σκύφτας, Γκουντρουμπής (76' Καμπέρης ΙΙ), Ζαχόπουλος (46' Παναγιώτου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass