Στο άδειο ΣΕΦ με Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός

ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΣΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 20:15

O Ολυμπιακός ρίχνεται πρώτος στη «μάχη» της Euroleague για τη σεζόν 2020-21 που αρχίζει μετά από αγωνιστική απραξία έξι μηνών!

Η περασμένη σεζόν θα έχει για πάντα μία παύλα στο όνομα του πρωταθλητή Ευρώπης, καθώς η διοργάνωση διεκόπη τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και δεν επανάρχισε. Η αναμονή των φιλάθλων διήρκεσε πολύ και επιτέλους για τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας, η δράση αρχίζει. Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά που η Euroleague διεξάγεται με 18 ομάδες, αφού είχε διευρυνθεί κατά δύο ομάδες για πρώτη φορά τη σεζόν 2019-20. Το φάιναλ φορ της Euroleague... κορονοϊού επιτρέποντος θα διεξαχθεί στην ίδια πόλη, την Κολωνία και το ίδιο γήπεδο, τη «Lanxess Arena» που ήταν να λάβει χώρα η καταληκτική φάση το 2020. Οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν και αυτήν τη χρονιά 34 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο, πριν τα πλέι οφ κι ενώ ακολουθεί το φάιναλ φορ το διάστημα 28-30 Μαΐου επί γερμανικού εδάφους.
 Όσον αφορά το πρόγραμμα της πρεμιέρας για τις ελληνικές ομάδες πρώτος στη «μάχη» ρίχνεται, στις 21:00, σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχονται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο άδειο από φιλάθλους ΣΕΦ, στη μετά-Γιασικεβίτσιους εποχή για τη λιθουανική ομάδα, αφού ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Από τη Μόσχα, αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Euroleague, εκεί όπου αύριο Παρασκευή, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Κίμκι στις 20:00. Και... μόλις στη 2η αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 9 Οκτωβρίου διεξάγεται το πρώτο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων», με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, στις 21:00.
*Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Euroleague για τη σεζόν 2020-21 έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
(1η Αγωνιστική)
Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας 21:00
Αναντολού Εφές -Ζενίτ
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου
Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Βαλένθια-Βιλερμπάν
ΑΥΡΙΟ
Κίμκι-ΠΑΟ 20:00
Φενερμπαχτσέ-Ερυθρός Αστέρας
Μπάγερν Μονάχου-Αρμάνι Μιλάνο
Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass