Πήρε βαθμό, μπορούσε και τη νίκη

*Ο ΠΟΕ στάθηκε όρθιος στον Παλαμά Καρδίτσας (1-1) *Ισοφάρισε στο 80’με πέναλτι του Ματούλα, κι ενώ ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί στο 3’με γκολ του Κόκκινου

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2020 21:40

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε χθες το απόγευμα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Π.Ο.Ε., ο οποίος απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Παλαμά Καρδίτσας, σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο.


Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Π.Ο.Ε., πήρε βαθμό και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, εάν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά το πίστευαν περισσότερο.
Αν και οι ποδοσφαιριστές του Ζήση Ζιάγκα βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό, με σουτ του Σωτήρη Κόκκινου μέσα από την περιοχή, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Ματούλα δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού να ισοφαρίσουν σε 1-1.
Οι Ελασσονίτες είχαν δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες, στο 13’όταν σε γύρισμα του Γκαμπέτα, ο Ματούλας επιχείρησε το σουτ όμως ο Κουτσόπουλος με εντυπωσιακή απόκρουση απέτρεψε σε εκείνο το σημείο την ισοφάριση και στο 88’ όταν ο Μπαρλαγιάννης επιχείρησε το σουτ και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Ο Ατρόμητος του Τάκη Παραφέστα εκτός από το γκολ, στο 7’ είχε ένα πολύ καλό σουτ με τον Αναστ. Κατσιγιάννη που έστειλε την μπάλα άουτ και στο 70’, όταν ο Μίχος με σέντρα βρήκε στην περιοχή τον Αλ. Κόκκινο, που σούταρε άουτ.
Γενικά έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά σε αθλητικά πλαίσια, ο Ατρόμητος δεν είχε τη ζωντάνια της περσινής χρονιάς και δέχτηκε πίεση από την καλοδουλεμένη ομάδα της Ελασσόνας, που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά χρειάζεται οι παίκτες της να δουλέψουν σκληρά και να μην επαναπαυτούν στη χθεσινή τους εμφάνιση.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Με λάθη η διαιτησία του κ. Λαθύρη, Δόσκορη (Φθιώτιδας), Γάκη (Μεσσηνίας).
Στο 87’ οι παίκτες του Ατρομήτου ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας πως η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού του Π.Ο.Ε., αλλά ο ρέφερι δεν διαπίστωσε παράβαση, στη συγκεκριμένη φάση.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Ατρόμητο οι Οικονόμου (71’), Πατσιούρας (81’).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Τάκης Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Λιάπης, Οικονόμου, Μίχος, Μάνικος, Κατσιγιάννης Σωτ. (56’ Πατσιούρας), Ζάγγος Παν. (64’ Παπαδημητρίου), Κοντοβάς, Κατσιγιάννης Τάσος (50’ Μπασιάνας), Κόκκινος Σωτήρης (64’ Κόκκινος Αλέξανδρος), Ζάγγος Αναστάσιος, (50’Βαγγελάκος).
ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας, Γκαντούνας (60’ Ζηρδέλης), Σουγλής, Λαγός, Νταμπόσης, Γκαμπέτας (90’+1’ Μπούσιας), Αθανασούλης, Πετκολάι (46’ λ. τ. Μουστάκας), Ματούλας (85’ Μπαρλαγιάννης), Καραγκούνης.

ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ελασσονίτικης ομάδας για τον χθεσινό αγώνα στον Παλαμά Καρδίτσας, επισήμανε τα εξής:
«Ο Π.Ο. Ελασσόνας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα του Ατρόμητου Παλαμά, για την άψογη φιλοξενία του απέναντι στην αποστολή της ομάδας μας και δεσμευόμαστε πως θα την ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στην Ελασσόνα».

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΝΔΡΗΣ
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, η διοίκηση του Ατρομήτου Παλαμά βράβευσε για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα και για το ήθος του, τον παλαίμαχο Ελασσονίτη ποδοσφαιριστή Σάκη Κανδρή, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του από το καθολικό χειροκρότημα των φιλάθλων που εισέπραξε.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass