Ταμείο ενίσχυσης Αρμενικού στρατού από τον Χαρογιάν…

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2020 21:15

Ο Βαρζαντάν Χαρογιάν αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΛ στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά ο παίκτης δε συμφώνησε με τη λαρισινή ομάδα που είχε ανακοινώσει ότι ακυρώθηκε η μεταγραφή λόγω στράτευσής του για την υποστήριξη της Artsakh.

(Επικαλέσθηκε τον μάνατζερ του παίκτη).
Ο παίκτης αγωνίστηκε με την εθνική Αρμενίας προχθές κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Γεωργίας και ψάξαμε να δούμε τι συνέβη. Ο Χαρογιάν μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ έκανε την παρακάτω δήλωση σε μέσο κοινωνική δικτύωσης: «Οι πληροφορίες ότι είμαι στη ζώνη του πολέμου στο Artsakh δεν είναι αληθινές. Είμαι τώρα στη Ρωσία, αλλά σύντομα θα πετάξω για την Αρμενία. Ωστόσο, όπως και οι άλλοι Αρμένιοι, θα υποστηρίξω την πατρίδα μου με κάθε δυνατό τρόπο. Εγώ και τα μέλη της ομάδας μου από την Εθνική ομάδα της Αρμενίας έχουμε ήδη δημιουργήσει ένα νομισματικό ταμείο που θα καλύψει τουλάχιστον μερικές ανάγκες των στρατιωτών μας. Σήμερα κάθε Αρμένιος θέλει και πρέπει να υποστηρίξει τη χώρα του για να ξεπεράσει αυτήν τη δύσκολη περίοδο που θα λήξει πολύ σύντομα».
Ο ποδοσφαιριστής ήθελε λόγω αγάπης προς τη χώρα του να μείνει λογικά στην Αρμενία ή στη φιλική Ρωσία και υπέγραψε στην Ταμπόφ που βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Ρωσικού, ενώ ο ίδιος δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι. Δε γνωρίζουμε αν δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση λόγω του πολέμου ή υπάρχει κάτι άλλο…
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass