Ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2020 20:30

Εσπασε το ρόδι ο Αετός Μακρυχωρίου
*Νίκησε στη Φήκη Τρικάλων την ομώνυμη ομάδα με 3-1

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο πανηγύρισε χθες ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος επικράτησε στη Φήκη Τρικάλων της ομώνυμης ομάδας με 3-1 κι ενώ βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 30ό λεπτό λόγω αποβολής του Αλεξανδρή.


Ο Κατσαμάγκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο οποίος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του θέτοντας ουσιαστικά τις βάσεις για τη νίκη.
Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» άνοιξε το σκορ στο 24’ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ζησούλη, ενώ ο ίδιος στο 54’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Οι γηπεδούχοι που το πάλεψαν, κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 στο 78’ με τον Ξαγαρά, όμως η αντίδραση της ομάδας του Κώστα Κατσάρα ήταν άμεση και στο 82’ ο Ζησούλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 σφραγίζοντας έτσι τη νίκη του Αετού Μακρυχωρίου.
*Μετά το παιχνίδι οι άνθρωποι του Αετού Μακρυχωρίου ευχαρίστησαν τη διοίκηση του ΠΟ Φήκης για την άψογη φιλοξενία της.
Π.Ο. ΦΗΚΗΣ (Τ. Ρούσας): Ράπτης, Γιαννούλας, Γκαντιάς (78’ Στεργίου), Κατσαντώνης, Σκρέκας Αθ., Καλαμαράς (59’ Μπέτσας), Νικλητσιώτης (59’ Ξαγαράς), Μωραΐτης (28’ Τσαγαλάς), Ιωάννου, Διβανές, Ματζώρος
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Μισυρλής, Δραγατσίκης (68’ λ.τ. Σπανός), Μπάρδας, Σιάτρας, Κουμπούρας, Αλεξανδρής, Κολοβός, Μάντζαρης, Κατσαμάγκας, Λεσάι (75’ Μουξιός), Ζησούλης (83’ Μπενεχούτσος).

 

Ηττα από ανώτερο αντίπαλο για τον Οικονόμο
*Η φιλόδοξη Α.Ε. Καρίτσας επικράτησε με 3-0 στο Λιτόχωρο

Αντιμετωπίζοντας την πιο ποιοτική, ίσως, ομάδα του 3ου ομίλου στο «Πύρρος Δήμας» του Λιτοχώρου, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είχε εκ προοιμίου πολύ δύσκολο έργο.
Το νεανικό σύνολο του Νίκου Φώλλα πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά η υπέρτερη Α.Ε. Καρίτσας έφθασε στην τελική επικράτηση με 3-0, επιβεβαιώνοντας τις φετινές υψηλές φιλοδοξίες της.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, με παραπλήσιες εμφανίσεις μπορούν να διεκδικήσουν με πολύ περισσότερες πιθανότητες την επιτυχία, όταν θα αντιμετωπίσουν πιο «βατούς» αντιπάλους.
Μόλις στο 1’ οι τυπικά γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ, αλλά στο τετ-α-τετ με τον Γκίκα ο Νούσιας βγήκε νικητής, ενώ στο 22’ ο Μουλτσιάς κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους του σε διαδοχικές διεκδικήσεις της μπάλας και, φθάνοντας απέναντι από τον Ζωγράφο, πλάσσαρε ελάχιστα έξω από το αριστερό του δοκάρι.
Στο 30’ από δύσκολη πλάγια θέση, ο εξαιρετικός τεχνίτης αρχηγός της Α.Ε. Καρίτσας Κυρτέγος με εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 37’ μακρινό σουτ του Χατζή έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 40’ γυριστό σουτ του Τόλιου έφυγε εκτός εστίας, σε μία θεαματική στιγμή του μέχρι το καλοκαίρι παίκτη του Οικονόμου, και στο 47’ στο τετ-α-τετ του ιδίου με τον Νούσια νικητής βγήκε ο Τσαριτσανιώτης τερματοφύλακας.
Στο 52’ μετά από πάσα του Κυπαρίσση, ο Κυρτέγος με κοντινό σουτ ολοκλήρωσε ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του, θέτοντας στέρεες βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών (2-0), που «επισημοποιήθηκαν» στο 73’ με τον Γκίκα να πλασσάρει υποδειγματικά μετά την πάσα του Αλεξίου, για το τελικό σκορ.
Δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διεύθυνση του αγώνα ο Εδεσσαίος διαιτητής Μελέτης Γιουματζίδης (βοηθοί οι συμπατριώτες του Χρήστος Δεμερτζής - Γιώργος Κεσίσογλου), ο οποίος «κιτρίνισε» τον Κωτσιόπουλο (48’) των νικητών και τους Πάτση (84’) - Μουλτσιά (87’) των ηττηθέντων.
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Απ. Στύλος): Ζωγράφος, Καραγκούνης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης (77’ Λαμπίρης), Παλαιοπάνος, Γκίκα (77’ Δεληγιάννης), Παπαϊωάννου, Τόλιος (56’ Αλεξίου), Κυρτέγος (77’ Καλαϊτζής), Κυπαρίσσης (60’ Μιρτολάρι).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας): Νούσιας, Ντάλλας, Στ. Δραχαλίβας (58’ Μπουμπουνάρας), Γκατζιούρας, Ζαφειρίου, Πάτσης, Ποτός (46’ Ντελής), Μιφτάρι, Λαβαντσιώτης (86’ Βογιατζής), Χατζής (66’ Κωνσταντινίδης), Χ.Γ. Μουλτσιάς.
* Παρών στο γήπεδο Λιτοχώρου ήταν και ο καταγόμενος από την Καρίτσα πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας, ο οποίος φέρεται ως υποψήφιος για τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά τις επικείμενες αρχαιρεσίες.

Δίας Δίου – Ατρόμητος Παλαμά 0-1
ΠΟ Ελασσόνας – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2
ΠΟ Φήκης – Αετός Μακρυχωρίου 1-3
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΑΣ Μετέωρα 1-0
ΑΟ Σελλάνων – Ερμής Αμυνταίου 3-0
ΑΕ Καρίτσας – Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0
Ηρακλής Λάρισας – Μακεδονικός Φούφα (αναβλ.)
Ρεπό: Κοζάνη
Η βαθμολογία (2η αγωνιστική):
1. ΑΟ Σελλάνων 4-0 6
2. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 4-0 6
3. ΑΕ Καρίτσας 4-0 6
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 4-2 4
5. Αετός Μακρυχωρίου 3-1 4
6. Ατρόμητος Παλαμά 2-1 4
7. Οικονόμος Τσαριτσάνης 2-4 3
8. Π.Ο. Ελασσόνας 3-3 2
9. Ηρακλής Λάρισας 0-0 1
10. Μακεδονικός Φούφα 0-1 0
11. Δίας Δίου 0-1 0
12. ΑΣ Μετέωρα 0-2 0
13. Κοζάνη 0-3 0
14. ΠΟ Φήκης 1-5 0
15. Ερμής Αμυνταίου 1-5 0
* Ηρακλής Λάρισας και Μακεδονικός Φούφα έχουν ένα ματς λιγότερο.
*Κοζάνη και Δίας Δίου έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/10, 16:00)
Ατρόμητος Παλαμά – Αναγ. Καρδίτσας
Κοζάνη – Δίας Δίου
Αετός Μακρυχωρίου – ΠΟ Ελασσόνας
Μακεδονικός Φούφα – ΠΟ Φήκης
Ερμής Αμυνταίου – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Ηρακλής Λάρισας
ΑΟ Σελλάνων – ΑΕ Καρίτσας
Ρεπό: ΑΣ Μετέωρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass