Στην κορυφή του ελληνικού τένις η Λάρισα σε οργανωτικό και σε αγωνιστικό επίπεδο

*ΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2020 20:30

Eπεσε η αυλαία για το 5ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα επιπέδου 1 που διοργανώθηκε και φέτος σε Λάρισα και Νίκαια υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Με την άριστη τεχνογνωσία και την οργανωτική τους επάρκεια, οι διοργανωτές όμιλοι ΑΣΑΛ και ΟΑ Φοίβος στο ΑΕΛ FC ARENA και ΟΑ Νίκαιας στη Νίκαια Λάρισας, ανταποκρίθηκαν με επιχειρησιακή ετοιμότητα σε όλες τις δυσκολίες του εγχειρήματος, παρέχοντας υγειονομική ασφάλεια σε αθλητές και συνοδούς με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων της Ομοσπονδίας, της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.


Στην εποχή δε του Covid-19, η αντισφαίριση αποτελεί και επιστημονικά ίσως το πιο ασφαλές άθλημα μικρών και μεγάλων, γεγονός που αυξάνει την ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Συνολικά 1000 επισκέπτες, (368 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα), συνοδοί, γονείς και προπονητές, φιλοξενήθηκαν στην περιοχή, τονώνοντας την τοπική οικονομία και αναδεικνύοντας τα σημαντικά γεωγραφικά και τουριστικά πλεονεκτήματα του νομού στο πεδίο του αθλητικού τουρισμού και της αναψυχής.
Μεγάλες επιτυχίες είχαμε και σε αυτό το πανελλαδικό πρωτάθλημα για το λαρισαϊκό τένις. Μεταξύ των 56 καλύτερων αθλητών της χώρας ανά κατηγορία σε κορίτσια και αγόρια, οι τενίστες του νομού κατέκτησαν κύπελλα, μετάλλια και πολλές προημιτελικές θέσεις (5η θέση), συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Οι διαχρονικές επιτυχίες σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, πιστοποιούν με αδιαμφισβήτητο τρόπο την ποιότητα των συλλόγων, προπονητών και παραγόντων της περιοχής που συνεργούν καθημερινά για την προώθηση του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.
Πιο αναλυτικά οι καλύτερες επιδόσεις αθλητών/τριών του νομού μας:
- Στην κατηγορία 18 ετών ο Χρήστος Νικολούλης (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας) κατέκτησε την 1η θέση στα διπλά και τη 2η θέση στα μονά.
- Στην κατηγορία 16 ετών ο Αποστόλης Γραμματικούλης (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) κατέκτησε τη 2η θέση στα μονά. Στα διπλά της κατηγορίας ο Αντώνης Μίζιος (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας) με συμπαίκτη τον Αποστόλη Γραμματικούλη κατέκτησαν την 3η θέση.
- Στην κατηγορία 14 ετών η Ευαγγελία Μίζιου (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας) κατέκτησε τη 2η θέση στα μονά, ενώ η Άννα Στάμου (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) κατέκτησε την 3η θέση στα διπλά.
- Στα αγόρια 12 ετών ο Άλκης Μιχαλόπουλος (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) κατέκτησε τη 2η θέση στα μονά, ενώ ο Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας) την 3η θέση σε μονά και διπλά.
Εκ μέρους της διοργάνωσης οι πρόεδροι των συλλόγων Πέπη Ακριβούλη (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας), Φοίβος Μιχαλόπουλος (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) και Κώστας Αρζουμανίδης (ΑΣΑΛ) ευχαριστούν:
 Την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για τη διαχρονική εμπιστοσύνη της στην ανάθεση εθνικών πρωταθλημάτων juniors στον νομό μας.
Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαο Λιούπα για την αμέριστη στήριξή τους στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.
Τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, τους αντιδημάρχους Γιάννη Αλεξούλη, Μιχάλη Αναστασίου, Γεώργιο Ζαούτσο, Αθανάσιο Αδαμόπουλο, τον εντεταλμένο σύμβουλο Πρασίνου Θεόδωρο Καφφέ, υπηρεσίες και προσωπικό του Δήμου για την υλικοτεχνική υποστήριξη και την άψογη καθαριότητα των εγκαταστάσεων, του περιβάλλοντος χώρου και την επίλυση τρεχόντων ζητημάτων.
 Τον δήμαρχο του Δήμου Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλο Θανάση, τους αντιδημάρχους κ.κ. Χατζηκωνσταντίνου Κωνσταντίνο και Χατζούλη Αχιλλέα, το μέλος του Δ.Σ. κ. Αντώνη Ρετζιά και το προσωπικό του Δήμου για την υλικοτεχνική κάλυψη και την άψογη καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου.
Τον συντοπίτη μας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ-έφορο προμηθειών κ. Δημήτριο Καφφέ για την πολύτιμη διαχρονική συνεισφορά του στην αποτελεσματική διεκπεραίωση εθνικών πρωταθλημάτων και στην ανάπτυξη του τένις στην Κεντρική Ελλάδα.
Τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Σταματιάδη, τον έφορο αγωνιστικού της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Αθαναηλίδη και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ κ. Γεώργιο Καραμάνη για τη στήριξή τους στη διοργάνωση.
Τους διευθυντές αγώνων κ.κ. Θωμά Παπαστεργίου και Φοίβο Μιχαλόπουλο, τους επιδιαιτητές κ. Μάγδα Καφφέ (ΑΕΛ FC ARENA) και τη βοηθό της κ. Κατερίνα Κάβουρα, τον κ. Γεώργιο Σταματιάδη (Νίκαια Λάρισας) και το προσωπικό των τριών ομίλων για την επαγγελματική συνδιοργάνωση των αγώνων.
Τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Δημήτριο Μίζιο για την τεχνική και οργανωτική υποστήριξη.  Τον δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ελευθερία» και τον κ. Σωτήρη Κέλλα για την άψογη δημοσιογραφική προώθηση της αντισφαίρισης.  
Στην απονομή των αγώνων ειδική μνεία έγινε προς τιμή του εκλιπόντος προέδρου του ΑΣΑΛ κ. Αποστόλη Μπαλάφα, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την ανάπτυξη του λαρισαϊκού τένις και τον αθλητισμό.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές αθλητές και αθλήτριες των γηπέδων για τη συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητά τους, τους συνοδούς γονείς και προπονητές που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες των πρωτοκόλλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass