Πρώτες εκλογές συλλόγου με ηλεκτρονική ψηφοφορία

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2020 20:30

Οι πρώτες εκλογές συλλόγου για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με ηλεκτρονική ψηφοφορία έγιναν στη Λάρισα από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας στις 16 Οκτωβρίου και μετά τη συγκρότηση σε σώμα ανέδειξαν πρόεδρο τον Χαράλαμπο Παπαδογούλα (φωτ.).


Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν οι: Αντιπρόεδρος: Κούτσης Πέτρος, Γεν. Γραμματέας: Κατσιούλης Χρυσόστομος, Ταμίας: Χλωρός Χρήστος, Μέλη: Καλαντζής Ηλίας, Παπαγεωργίου Αχιλλέας, Σκορδαρά Αικατερίνη-Λίντα.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας ανέφερε τα εξής: «Η συμμετοχή άγγιξε το πρωτόγνωρο ποσοστό του 80%. Ευχαριστούμε τα µέλη που έδειξαν για ακόμα µία φορά τη στήριξή τους στα κοινά του συνδέσμου, δείχνοντας πως ακόμα και σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτήν που διανύουμε, μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις. Η ψηφιακή ψηφοφορία διεξήχθη µέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών «electobox». Το «electobox» είναι µια ελληνική πρωτοποριακή εφαρμογή ηλεκτρονικών εκλογών και δημοψηφισμάτων, σχεδιασμένη µε γνώμονα την ασφάλεια και την ευκολία στη χρήση. Είναι ικανή να διεξάγει κάθε τύπου ψηφοφορία, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε οργανισμού, επιχείρησης, κρατικού φορέα, συλλόγου, σωματείου, σχολείου ή πανεπιστημίου.
Ως αμιγώς Ελληνική Εταιρεία και θέλοντας να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κορονοϊού στη χώρα µας, το electobox διαθέτει τις υπηρεσίες του δωρεάν σε όλους τους ελληνικούς φορείς που αριθμούν έως 1.000 µέλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass