Η Super League 1 στηρίζει τη SL2

*Στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για επανέναρξη του πρωταθλήματος *Συνεχίζονται οι ατομικές προπονήσεις στον Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Νοε 2020 21:20

Η Super League 1 στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Ένωση της Super League 2 και της Football League, για επανέναρξη των αντίστοιχων πρωταθλημάτων, που δεν έχουν ξεκινήσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Είναι λοιπόν η πρώτη επαγγελματική κατηγορία κοντά στις πιο κάτω κατηγορίες, διότι όπως αναφέρεται συνδέονται άρρηκτα με το ζήτημα των προβιβασμών και υποβιβασμών, ενώ διακυβεύεται το μέλλον εκατοντάδων ποδοσφαιριστών και εργαζομένων.  


Αναλυτικά στην επιστολή στήριξης επισημαίνονται τα εξής:  
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Όπως γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή η Super League 1 στέκεται αρωγός στην απολύτως δίκαιη προσπάθεια της Super League 2 και της Football League για άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων.
Η τήρηση των ίδιων υγειονομικών πρωτοκόλλων με τη Super League 1, η συνεργασία με το ίδιο επιστημονικό προσωπικό, αλλά και η εν γένει στενότατη μεταξύ μας συνεργασία εγγυώνται την τέλεση των Πρωταθλημάτων σας υπό το ίδιο καθεστώς ασφάλειας με αυτό της Super League 1.
Είναι δεδομένο ότι η άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι κομβική για τις ΠΑΕ αλλά και το μέλλον εκατοντάδων ποδοσφαιριστών και εργαζομένων σας.
Η δε ομαλή διεξαγωγή του επηρεάζει και τη Super League 1, όχι μόνο διότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο οφείλει να είναι ενιαίο, αλλά και διότι οι κατηγορίες μας συνδέονται άρρηκτα με το ζήτημα των προβιβασμών και υποβιβασμών.
Η στήριξή μας στο δίκαιο αίτημά σας είναι δεδομένη και αναμένουμε να μας υποδείξετε τους τρόπους που επιθυμείτε να συμβάλουμε περαιτέρω στην προσπάθειά σας».
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Όσον αφορά τον Απόλλωνα Λάρισας που περιμένει κάποιο νέο ευχάριστο μετά τις πολλές προσπάθειες που γίνονται σε συνολικό επίπεδο, συνεχίζονται οι ατομικές προπονήσεις με τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου.
Ο προπονητής των «κυανόλευκων», Γιάννης Μάγγος, ελπίζει πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας και εφόσον υπάρξουν πιο ευχάριστα νέα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, θα αλλάξουν τα δεδομένα και αρχές του Δεκεμβρίου το αργότερο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, τηρώντας φυσικά αυστηρά οι ΠΑΕ το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Σε αντίθετη περίπτωση, εάν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει ούτε τον Δεκέμβριο, τότε σύμφωνα με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, θα πάνε χαμένοι εντελώς οι κόποι όλης της χρονιάς ποδοσφαιριστών, τεχνικών και διοικούντων, που έκαναν πολλές θυσίες αλλά τα όνειρά τους θα μείνουν απραγματοποίητα.
«Μια ακόμα Κυριακή χωρίς ποδόσφαιρο για την αγαπημένη μας ομάδα.
Σε αναμονή των εξελίξεων της πανδημίας και της απόφασης της Πολιτείας για την έναρξη του πρωταθλήματος όλοι οι παίκτες μας συνεχίζουν την ατομική τους προπόνηση και παραμένουν ασφαλείς», τονίζεται σε χθεσινή ανακοίνωση της λαρισινής ομάδας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass