Η Γουχάν κέρδισε και την παραμονή της στη Super League

*ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2020 21:02

Η Γουχάν βρήκε και έναν ακόμα λόγο να χαμογελάσει ξανά. Αφού «νίκησε» τον εφιάλτη του κορονοϊού, δεδομένου ότι σε αυτήν την πόλη των 11 εκατομμυρίων κατοίκων δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί και οι άνθρωποι κινούνται ελεύθερα, τώρα ήρθε η σειρά του ποδοσφαίρου για να προσφέρει χαρά, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.

Η ομάδα της πόλης, Γουχάν Ζαλ, σώθηκε από τον υποβιβασμό και διατήρησε τη θέση της στην «κινεζική» Super League (CSL) κερδίζοντας στον επαναληπτικό αγώνα πλέι-οφ με 1-0 (2-2 πρώτο ματς) τη Ζεγιάνγκ Γκριντάουν. Ομάδα που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη Serie B, ηττημένη από το γκολ-πέναλτι του αρχηγού της Γουχάν, Λι Χανγκ, που είναι γεννημένος στην πόλη, σύμβολο της ομάδας και αγαπημένος των οπαδών. «Είμαστε επιζώντες», είπε ο Λι Χανγκ πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια, όπως και πολλοί από τους φλάθλους-ανθρώπους της πόλης, που θεωρείτο το κέντρο από το οποίο μεταδόθηκε ο κορονοϊός σε όλο τον κόσμο. Να σημειωθεί ότι η Ζαλ είχε στο πλευρό της 2.000 φίλους της, μιας και δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί μετακίνησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass