ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ:

Με πιο πολύ ζήλο να οδηγήσετε ψηλά την ομάδα

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ»

Δημοσίευση: 24 Νοε 2020 21:07

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αποχαιρέτησε χθες ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ και τις δηλώσεις του κ. Κούγια για τεχνικά λάθη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πριν την προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της τοπικής ομάδας του Κεραυνού Δένδρων, ο κ. Γρηγορίου ευχαρίστησε τον καθέναν ξεχωριστά, όλους τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Είχαμε μια άψογη συνεργασία και το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε, οφείλεται και στη δική σας επαγγελματική συνέπεια που δείχνετε. Ήρθα να δουλέψω σε μία ομάδα όπου είχα περάσει ως ποδοσφαιριστής για μικρό χρονικό διάστημα και καθώς το σπίτι μου είναι στη Λάρισα, ένιωσα υπέροχα όταν ήρθα σε αυτό το μεγάλο ποδοσφαιρικό κλαμπ και ήταν ιδανικό για μένα.
Δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Θεωρώ πως έχετε πολλές δυνατότητες και με πιο πολύ ζήλο, να προσπαθήσετε να οδηγήσετε ψηλά την ΑΕΛ.
Εκεί όπου θέλει να τη βλέπει ο υπέροχος κόσμος της. Συνεχίστε την προσπάθεια, οι ήττες σε κάνουν ακόμα πιο δυνατό και εύχομαι στη συνέχεια, να δούμε αυτά που από την αρχή πιστέψαμε όλοι μας στην οικογένεια της ΑΕΛ. Ο πρώτος που θα χαρεί, θα είμαι εγώ. Σας εύχομαι υγεία πάνω από όλα και καλή συνέχεια».
*Ακολούθησε προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή Μπάμπη Παναγούλη.
Όσοι δεν έπαιξαν στη Ριζούπολη ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, ενώ αυτοί που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ, έκαναν αποθεραπεία.
*Μαγνητική τομογραφία θα βγάλει σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Νικολιάς, για να διαπιστωθεί το μέγεθος τραυματισμού του στην προχθεσινή αναμέτρηση με την «Ένωση».
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ
Άγνωστο είναι τι θα γίνει με τους συνεργάτες του κ. Γρηγορίου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Γελαδάρης με τον Γιάννη Γεωργιάδη θα αποχωρήσουν κι εκείνοι, ενώ μάλλον θα συνεχίσουν ο Μπάμπης Παναγούλης, με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Φιλιππή. Σήμερα πάντως θα ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass