Συνεργάτης του Τάτση ο Χρ. Τσαγκαρούλης

*ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2020 21:15

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Τάτσης έπιασε δουλειά στην ομάδα, ενώ αρχίζει να στελεχώνει το τεχνικό τιμ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρνει για συνεργάτη του τον γυμναστή Χρήστος Τσαγκαρούλη, συνεργάτη τον οποίο είχε και στην Καλλιθέα.
Ο προαναφερόμενος είναι περίπου 30 ετών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και την άρση βαρών.

Έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ Καλλιθέα στους νέους, στον Παμπαιανικό και στον Κένταυρο Βριλησσίων. Σαν προπονητής το 2019 κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΑ σαν υπηρεσιακός τεχνικός του Ηλυσιακού, ενώ φέτος θα ξεκινούσε τη σεζόν στην Καλλιθέα μαζί με τον προπονητή της λαρισινής ομάδας.
Από κει και πέρα ο προπονητής καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσει ψυχολογία στην ομάδα και να μπορέσει να αλλάξει τακτική και πρόσωπα. Το έργο του δύσκολο, αφού τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, ο επόμενος αντίπαλος είναι το ερχόμενο Σάββατο ο Ατρόμητος Αθηνών.
Παράλληλα, η Super League έκανε γνωστό το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων της 6ης και της 8ης αγωνιστικής, ενώ ενημέρωσε για αλλαγή ημερομηνίας δύο αναμετρήσεων της 11ης και της 12ης αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα, ο εξ αναβολής αγώνας της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη ορίστηκε για την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, στις 17.15, στο στάδιο Αλκαζάρ. Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 24 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο εξ αναβολής αγώνας της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο, θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 17.15, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 7 Νοεμβρίου, όμως αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα της Θεσσαλίας.
Επιπλέον, η Super League ανακοίνωσε πως το παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, στις 19:30 (αντί για Σάββατο 05/12), ενώ ο αγώνας Βόλος-Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου στις 17:15 (αντί για Σάββατο 12/12).

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΣΠΑΡΒ
Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Goal της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1. Υποψήφιος της Super League 1 για Best Goal της 2ης αγωνιστικής, είναι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Τιμ Σπαρβ. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και ώρα 14:00. Tα υποψήφια Best Goal της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League είναι τα ακόλουθα: 1/ N. Τσούκαλος-Λαμία, 2/ Κ. Φορτούνης-Ολυμπιακός, 3/ Τ. Σπαρβ-ΑΕΛ, 4/ Α. Σιμόες-ΑΕΚ, 5/ Κ. Γαλανόπουλος-ΑΕΚ

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκαν τα βελτιωτικά έργα στις εγκαταστάσεις και των δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων στο προπονητικό κέντρο των Δέντρων και πως εντός των επόμενων ημερών έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας στο κεντρικό γήπεδο.
Στη σχετική ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας αναφέρεται: «Συνεχίζονται τα έργα στο προπονητικό κέντρο των Δέντρων με πυρετώδεις ρυθμούς για την ολική ανακατασκευή των γηπέδων και των λοιπών εγκαταστάσεων του προπονητηρίου. Έχουν ολοκληρωθεί τα βελτιωτικά έργα στις εγκαταστάσεις και των δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων και πέριξ αυτών και τις επόμενες ημέρες θα στρωθεί ο νέος χλοοτάπητας στο κεντρικό γήπεδο».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass