Ο Μαραντόνα πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο

Δημοσίευση: 27 Νοε 2020 20:15

«Ο θάνατος ενός θεού»... Αυτές είναι οι λέξεις που επέλεξε ιστορική γαλλική αθλητική εφημερίδα, L’ Equipe, για την πρώτη της σελίδα χθες. Η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, αποτέλεσε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο σε λίγα λεπτά. Και σήμερα η εικόνα του με τη φανέλα της Αργεντινής, βρίσκεται στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων σε όλο τον κόσμο.


Η πρώτη που έκανε γνωστή την τραγική είδηση, η εφημερίδα της Αργεντινής El Clarin έγραψε «παγκόσμια θλίψη» με μία φωτογραφία όπου ο Μαραντόνα χαμογελάει καθώς σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Είδα τον Μαραντόνα. Το ποδόσφαιρο κλαίει για τον κορυφαίο όλων», επέλεξε η ιταλική Gazzetta dello Sport στο πρωτοσέλιδό της, ενώ η γαλλική Le Monde - μετά την Equipe - αναφέρθηκε στο θάνατο του «θεού του ποδοσφαίρου».
Η βρετανική Sun έγραψε απλά: «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε από καρδιακή προσβολή», η ισπανική εφημερίδα As: «D1OS muerte (πέθανε)», ενώ για τίτλος η ισπανική Marca, επέλεξε τις δηλώσεις του «Αν πεθάνω και ξαναγεννηθώ θα ήθελα πάλι να ήμουν ποδοσφαιριστής».
Πρώτο θέμα και στον βρετανικό Independent: «Μαραντόνα, μία προβληματική ιδιοφυία», «Στα χέρια του θεού», έγραψε η Daily Mirror, οι Times έγραψαν στην πρώτη τους σελίδα «Εκατομμύρια θρηνούν για τον θάνατο του Μαραντόνα», η ισπανική El Pais «Πέθανε ο Μαραντόνα, ένας θεός του ποδοσφαίρου», ενώ η -επίσης ισπανική-ABC, έγραψε απλά «Ντιέγκο», με μία ολοσέλιδη φωτογραφία του, που τον δείχνει με το παγκόσμιο κύπελλο του 1986.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass