Ιδια τακτική, νέα πρόσωπα

*ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑ ΖΙΖΙΤΣ *ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2020 21:02

Τα πρώτα του διαπιστευτήρια ως προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσει αύριο ο νέος τεχνικός Γιάννης Τάτσης στην αναμέτρηση της λαρισινής ομάδας στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Ατρόμητο, αλλά με ελάχιστες αλλαγές στα πρόσωπα, αφού ο χρόνος που βρίσκεται

στην ομάδα είναι λίγος για να κάνει εντυπωσιακές κινήσεις.

Τις δύο μέρες που έχει ουσιαστικά στην ομάδα έχει δουλέψει σε αμυντική και επιθετική τακτική, με τη χθεσινή προπόνηση να γίνεται στο Αλκαζάρ και σήμερα στον Τύρναβο. Αυτό που έδειξε είναι ότι θα ακολουθήσει τη γνωστή τακτική 3-5-2, αυτή που είχε επιλέξει το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο προκάτοχός του Μιχάλης Γρηγορίου.
Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη θέση του Μούζεκ (που το τελευταίο διάστημα δεν πάει καλά) ο Ζίζιτς. Το άλλο νέο πρόσωπο θα είναι ο Πινακάς που είχε απουσιάσει στον αγώνα με την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού. Εκτός θα είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς (φωτ.) που τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, διάστημα στο οποίο η ΑΕΛ θα δώσει κρίσιμους αγώνες και η απουσία του θα είναι σημαντική.
Λογικά κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Ναγκί, στην άμυνα οι Ηλιάδης, Ζίζιτς και Μιχαήλ, στη μεσαία γραμμή οι Σπαρβ, Αλι Γκαζάλ ή Τόρζε και Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ στα πλάγια Μπέρτος και Φιλίπ. Στην επίθεση θα αγωνιστούν Πινακάς και Πλατέλλας, εκτός αν δούμε κάποια έκπληξη με τον Ντουρμισάι ή τον Γιουνές.
Εκτός του Νικολιά που είναι τραυματίας ανέτοιμος να προσφέρει είναι και ο Νούνιτς.
Ανεξάρτητα ποιο θα είναι το αρχικό σχήμα, το ζητούμενο είναι η νίκη ώστε η ομάδα να ανέβει ψυχολογικά και να ανασάνει βαθμολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας, μιας και την Τετάρτη έχει εκ νέου παιχνίδι (εξ αναβολής λόγω κορονοϊού) στην έδρα της με τον ανεβασμένο Άρη.
Η ΑΕΛ, με εξαίρεση τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μέχρι τώρα δεν έχει παίξει άσχημο ποδόσφαιρο και τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο και Άρη προσφέρονται για βαθμολογική συγκομιδή και απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass