«Αγγλία» στη Ριζούπολη, μεταξύ Απόλλωνα και Βόλου

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2020 20:20

Με έναν «χορταστικό» αγώνα έπεσε η αυλαία της 10ης ημέρας στο πρωτάθλημα, που βρήκε Απόλλωνα Σμύρνης και Βόλο ισόπαλους 3-3 στη Ριζούπολη, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 3-0! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε μοναδική ευκαιρία για ένα σημαντικό βαθμολογικό άλμα, ενώ όχι μόνο απώλεσε τους τρεις βαθμούς, αλλά κινδύνεψε και με ήττα στο τέλος από το συγκρότημα της Μαγνησίας, που παρέμεινε αήττητο εκτός έδρας στη φετινή διοργάνωση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και τελικά ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, όταν η ομάδα του Παράσχου άνοιξε το σκορ ύστερα από εξέταση στο VAR, καθώς αρχικά είχε καταλογιστεί οφσάιντ και το γκολ δεν είχε μετρήσει. Στο σημείο εκείνο ο Χουχούμης έκανε μπάσιμο από αριστερά κι έβγαλε παράλληλη μπαλιά προς τον Τσιλούλη, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε για το 1-0. Το γκολ, σε σημείο που οι φιλοξενούμενοι ανέμεναν το σφύριγμα της λήξης για το πρώτο ημίχρονο, λειτούργησε καθοριστικά στην ψυχολογία των 22 ποδοσφαιριστών.
Ορμητικός ο Απόλλωνας από το ξεκίνημα του β΄ μέρους επιδίωξε να βάλει δικλείδα ασφαλείας στη νίκη του και το πέτυχε σκοράροντας δύο γκολ σε ένα επτάλεπτο. Στο 48΄ και σε εκτέλεση κόρνερ ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά, οι παίκτες του Βόλου απομάκρυναν επί της γραμμής και στο ριμπάουντ ο Ντομίνγκες διπλασίασε με σουτ.
Στο 54΄ ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Μπεντινέλι, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε την «εσχάτη των ποινών», ο Γκαραβέλης απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Μπεντινέλι έγραψε το 3-0 (55΄). Παρά το σοκ του 0-3 οι παίκτες του Βόλου προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και όχι μόνο το έπραξαν, αλλά επιτέλεσαν... ολική επαναφορά!
Στο 60΄ ο Φεράρι σέντραρε από αριστερά και ο Δουβίκας με κεφαλιά έκανε 1-3, ενώ η αδυναμία στον αέρα κόστισε άλλο ένα γκολ στον Απόλλωνα. Στο 79΄ ο Νίνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Ουάρντα πήρε την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Μπαρτόλο μείωσε στο ένα γκολ, με τον Κολόμπο, που είχε προωθηθεί στην επίθεση, να ισοφαρίζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φατιόν, Μπεντινέλι, Βερχούλστ, Μπαξεβανίδης - Δημόπουλος, Νίνης, Περέα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βερχούλστ, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (76΄ Τσαμπούρης), Φατιόν, Κολ (76΄ Μαρκ Φερνάντεθ), Τσιλούλης (58΄ Σλίβκα), Μπεντινέλι (84΄ Μουνιέ), Ιωαννίδης.
ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Κολόμπο, Μήτογλου (50΄ Νίνης), Κιάκος (51΄ Γέντρισεκ), Ριένστρα, Ουάρντα, Μαρτίνες (70΄ Μπαρτόλο), Περέα, Δουβίκας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 10 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    22    -8 αγ.
2. ΠΑΟΚ    21    -9 αγ.
3. ΑΕΚ    19    -8 αγ.
4. Άρης    19    -8 αγ.
5. Βόλος    13    -9 αγ.
6. Ατρόμητος    13
7. Αστέρας Τρίπολης    12    -9 αγ.
8. ΟΦΗ    12
9. Παναθηναϊκός    12
10. ΠΑΣ Γιάννινα    9
11. Απόλλων Σμύρνης    6    -9 αγ.
12. ΑΕΛ    6    -8 αγ.
13. Παναιτωλικός    4
14. Λαμία    2    -8 αγ.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
6 ΓΚΟΛ: Μπαράλες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ).
5 ΓΚΟΛ: Δουβίκας (ΒΟΛΟΣ), Ελ Αραμπί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ).
4 ΓΚΟΛ: Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ), Πινακάς (ΑΕΛ), Μπρούνο Γκάμα (ΑΡΗΣ), Μανούσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Χασάν (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Σαρδινέρο, Στάρτζεον (ΟΦΗ), Καρλίτος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).
3 ΓΚΟΛ: Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νέιρα (ΟΦΗ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ελευθεριάδης, Παμλίδης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ).
2 ΓΚΟΛ: Λιβάγια (ΑΕΚ), Τσιλούλης, Ιωαννίδης, Φατιόν (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Μπερτόλιο (ΑΡΗΣ), Ριέρα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Γούτας (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μπαρτόλο, Μπαριέντος (ΒΟΛΟΣ), Ρόμανιτς (ΛΑΜΙΑ), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Αριγίμπι (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ελ Καντουρί, Τζόλης (ΠΑΟΚ).
1 ΓΚΟΛ: Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γκαρσία, Ενομπακαρέ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Μαχαίρας, Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ (ΑΕΚ), Μούζεκ, Σπαρβ (ΑΕΛ), Μπεντινέλι, Ντομίνγκες (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Λόπεθ, Μαντσίνι, Ματίγια, Φετφατζίδης (ΑΡΗΣ), Λουίς Φερνάντες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Κωτσόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Κολόμπο, Δημόπουλος, Ουάρντα (ΒΟΛΟΣ), Μπιανκόνι, Ντέλετιτς, Τσούκαλος (ΛΑΜΙΑ), Καφού (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (ΟΦΗ), Χατζηγιοβάνης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάζουρεκ, Μεντόσα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Βιεϊρίνια, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Νινούα, Ντάγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Τσόλακ (ΠΑΟΚ), Εραμούσπε, Κάργας, Λέο Μπαπτίστ, Νάουμετς, Παντελάκης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ).
ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Πασαλίδης (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Βύντρα (ΛΑΜΙΑ), Λιάβας (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μιχάι (ΠΑΟΚ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass