Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ συμφώνησε με τον Ντεβιόν Μπέρι

ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2020 21:07

Επιστροφή  αύριο μετά από 35 ημέρες σε αγωνιστική δράση για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, αφού τα κρούσματα κορονοϊού της ομάδας σε συνδυασμό με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας είχε ως συνέπεια να αναβληθούν όλα τα παιχνίδια μετά τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ που έγινε τέλη Οκτωβρίου.


Μέχρι τώρα η λαρισινή ομάδα δεν έχει πετύχει νίκη, κάτι φυσιολογικό αφού αγωνίστηκε εκτός έδρας με ΠΑΟ και  ΑΕΚ, ενώ τώρα πάλι  έχει μια δύσκολη αποστολή  στη Ρόδο με τον Κολοσσό.
Η αγωνιστική απραξία δεν σήμαινε ότι οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν και απαθείς στην ενίσχυσή της, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Νταβιόν Μπέρι που έχει ηλικία 29 ετών (γεννήθηκε 1η Νοεμβρίου 1991)  και είναι γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού αγωνίστηκε σε Κολοσσό Ρόδου και Πανιώνιο και ήταν με τις εμφανίσεις του στην καλύτερη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος το 2019. Ο Πανιώνιος αν παρέμεινε εκείνη τη χρονιά στην κατηγορία το χρωστάει στον συγκεκριμένο παίκτη.
Γεννήθηκε στο Όκλαντ  της Καλιφόρνια, ενώ ήταν ο καλύτερος παίκτης της περιφέρειάς του το 2014, όταν αγωνίστηκε στους Wildcats του Weber State.
Προηγούμενες ομάδες  ήταν η Τορίνο το 2014-2015, στη συνέχεια πήγε το 2015-2016 στη  Recent Changwon LG Sakers (Ν. Κορέα), ενώ το 2016-2017 στον Κολοσσό Ρόδου. Έπαιξε για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα φορώντας για δύο αγώνες τη φανέλα της Ροδίτικης ομάδας. Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στην G-League με τη φανέλα των Raptors 905, έχοντας 11.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο.
Στις 4 Αυγούστου του 2018 υπέγραψε στον Πανιώνιο  που έκανε μια εξαιρετική χρονιά στη συνέχεια πήγε στην Ενισέι μετρώντας στη VTB League 18.1 πόντους, αλλά και 3 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής.
Αργότερα εντάχθηκε στην ASVEL με μέσο όρο 8,5 πόντους ανά παιχνίδι. Ο Μπέρι υπέγραψε με την Ιρόνι της Ισραηλινής Premier League στις 14 Αυγούστου 2020 όπου έπαιξε  και στα  τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας του που έχει μία νίκη και τρεις ήττες και βρίσκεται στη 10η θέση  του πρωταθλήματος επί συνόλου δεκατεσσάρων ομάδων. Στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τη Χάποελ Τελ Αβίβ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, αλλά πέτυχε δύο πόντους  στα 14 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο μέσος  όρος πόντων  όμως είναι 9,3 σε 23 λεπτά με 50% στα δίποντα, 28% στα τρίποντα και 57% στις βολές. Καλύτερο παιχνίδι  ήταν κόντρα στη Χάποελ Χάιφα όπου πέτυχε 19 πόντους σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Ο Μπέρι έχει πάρει πτυχίο τεχνικών πωλήσεων στο Weber State και έχει μια αδελφή.

 

ΜΕΣΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η αποστολή της KAE Λάρισα θα αναχωρήσει σήμερα για τη Ρόδο μέσω Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες στις προπονήσεις έδειξαν διάθεση και εργάστηκαν κυρίως στα θέματα της τακτικής, έχοντας ως στόχο την αντιμετώπιση του παιχνιδιού που θα συναντήσουν από την αντίπαλη ομάδα. Την αποστολή της ομάδας αποτελούν οι: Μούρτος, Καμπερίδης, Κώττας, Παπαδάκης, Σπυρόπουλος, Μόσιαλος, Γκούντγουιν, Μπράουν, Ράς, Σμίθ, Γουέμπ, Καμάρας, Τσιούλκας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass