Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΛ

ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ (17:15) - ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ -ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΤΑΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤHΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2020 21:13

Τρεις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρώσει η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 1 και ο μέχρι τώρα απολογισμός δεν είναι σίγουρα αυτός που περίμεναν οι περισσότεροι.


Με έξι βαθμούς σε 10 αγώνες που έχει δώσει, η ΑΕΛ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία θέση που την αδικεί και θα προσπαθήσει να ανακάμψει στη συνέχεια για να βελτιώσει τη βαθμολογική της κατάσταση.
Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ (17:15), το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και οι παίκτες αυτήν τη φορά φέρονται αποφασισμένοι να πάρουν πάση θυσία τη νίκη, που θα τους δώσει και ψυχολογική ώθηση, για να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια.
Κατά τα άλλα, με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία στα Δένδρα και όχι στο Αλκαζάρ, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί για την ομάδα, αλλά ακυρώθηκε λόγω της βροχόπτωσης, προκειμένου να προστατευτεί ο χλοοτάπητας για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι. Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες πλην των τραυματιών Γρηγορόπουλου, Νικολιά και Γκοτζαμανίδη, οι οποίοι εκτέλεσαν ατομικά προγράμματα σε μεγαλύτερη ένταση και ασκήσεις τακτικής. Προπονήθηκε κανονικά ο Πλατέλλας, ενώ ο Νούνιτς αυξάνει τις εντάσεις και προοδευτικά εντάσσεται σε μεγαλύτερα τμήματα των προπονήσεων.
Σήμερα και πάλι στα Δένδρα θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση, όπου ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης θα αποφασίσει ποιο σχήμα ενδεκάδας σκέφτεται να παρατάξει στην κρίσιμη συνάντηση με τους Κρητικούς.
Όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, αλλά και τα στελέχη της ΠΑΕ, συμμετείχαν στην καθιερωμένη δειγματοληψία για τα μοριακά τεστ του covid - 19 από κινητή μονάδα ιδιωτικού εργαστηρίου.
*Αναβλήθηκε χθες εν τω μεταξύ, η εκδίκαση των υποθέσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ που αφορούσαν τον κ. Α. Κούγια (παιχνίδι 6ης αγωνιστικής με Άρη) και ΠΑΕ ΑΕΛ - Α. Κούγιας - Η. Λαζάρου (11η αγωνιστική με Παναιτωλικό).

 

ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ
Συνεχίζονται τα έργα στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, κομμάτια χλοοτάπητα θα τοποθετηθούν στο κεντρικό γήπεδο. Επίσης, συνεχίζεται η επανασπορά στο δεύτερο γήπεδο και γενικά οι εργασίες αδιάκοπα έτσι ώστε η ομάδα να μπει άμεσα στα νέα διαμορφωμένα γήπεδα.

 

Ο ΑΛΙ ΓΚΑΖΑΛ ΣΤΗ ΣΜΟΥΧΑ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλί Γκαζάλ, βρήκε τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τη θεσσαλική πρωτεύουσα. Μπορεί να έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛ, ωστόσο ο 28χρονος Αιγύπτιος μέσος συμφώνησε και έγινε παίκτης της Σμούχα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass