Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2020 20:00

Για 4η φορά στον πάγκο της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ

ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, όπως αποφάσισε η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ λίγη ώρα μετά την απομάκρυνση του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο.

Το όνομα του Ισπανού τεχνικού ήταν το επικρατέστερο και τελικά θα επιστρέψει για 4η φορά στο τιμόνι των «κιτρινόμαυρων», με την ΠΑΕ ν’ ανακοινώνει επίσημα την πρόσληψή του πιθανότατα σήμερα. Με τον έμπειρο τεχνικό επήλθε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας ενάμισι έτους, το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν θα είναι κλειστό ή διάρκειας 6 μηνών με την Ένωση να διατηρεί την οψιόν επέκτασής του για άλλον έναν χρόνο.

 

Ισπανική εταιρεία αγόρασε τον Βόλο

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ

Πρόσκληση στους μετόχους για μεταβίβαση των μετοχών τους εφόσον το επιθυμούν απηύθηνε η ΠΑΕ Βόλος, με τον πρόεδρό της, Αχιλλέα Μπέο, να δηλώνει στην «Astra Τv» πως έχει επέλθει συμφωνία με ισπανική εταιρεία, για την αγορά της ΠΑΕ. Ο κ. Μπέος ανέφερε πως ο Ζήσης Βρύζας μεσολάβησε για την επαφή με την εν λόγω εταιρεία, η οποία έχει ήδη προκαταβάλει ένα ποσό και στις 20 Ιανουαρίου θα πέσουν οι τελικές υπογραφές. Επισήμανε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να φύγει από τον Βόλο, καθώς κάτι τέτοιο ήταν απαράβατος όρος, ενώ πρόσθεσε, πως έχει ήδη ξεκινήσει ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ.

 

Ο Κασίγιας... επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης

ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Ίκερ Κασίγιας επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ως μέλος του Ιδρύματος «Αλληλεγγύης» του συλλόγου, με τον οποίο κατέκτησε 19 τρόπαια ως ποδοσφαιριστής. «Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο Ίκερ Κασίγιας θα ενταχθεί στο ίδρυμα του συλλόγου ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής» ανέφερε ο ισπανικός σύλλογος.
Το Ίδρυμα της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί δράσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, όπως πρόσφατα τη χρηματοδότηση με τη διοργάνωση καμπ για νέους παίκτες στην Κίνα και σεμιναρίων για την αθλητική ψυχολογία. Ακόμη πάντως δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής ρόλος που θα έχει εκεί ο Κασίγιας.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Ισπανίας (167 συμμετοχές), παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010 και Ευρώπης το 2008 και 2012, επιστρέφει στον σύλλογο πέντε χρόνια μετά την αναχώρησή του για την Πόρτο (2015), όπου το 2019 υπέστη ένα καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια προπόνησης, ενώ αποσύρθηκε επίσημα από το άθλημα στις 4 Αυγούστου 2020 σε ηλικία 39 ετών.
«Είναι ένας θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, εκπροσωπεί τις αξίες του συλλόγου μας και είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία μας. Είμαστε υπερήφανοι που βλέπουμε έναν από τους σπουδαίους αρχηγούς μας να επιστρέφει» ανακοίνωσε ο σύλλογος.
«Είμαι περήφανος που επέστρεψα σπίτι. Αντιμετωπίζω αυτήν τη νέα πρόκληση με όλη την επιθυμία και όλο τον ενθουσιασμό, ευχαριστώ για την υποδοχή!» τόνισε από την πλευρά του ο Κασίγιας.

 

Τηλεδιάσκεψη είχαν οι παίκτες της Γ’ Εθνικής

Τηλεδιάσκεψη με τον Παναγιώτη Διακοφώτη είχαν οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής.
Κάθε όμιλος εκπροσωπήθηκε από έναν παίκτη και όλοι μαζί εξέφρασαν στον κ. Διακοφώτη την αγωνία τους και τη θέληση για επανέναρξη. Δίπλα τους είχαν και τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Γιώργο Μπαντή.
Ο κ. Διακοφώτης ο οποίος μίλησε με τους αθλητές εκ μέρους της ΕΠΟ, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του θεσμικού οργάνου τονίζοντας πως είναι δίπλα τους, αλλά και πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θα πρέπει να τηρείται κατά γράμμα.
Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της Γ’ Εθνικής απέστειλαν εκ νέου αίτημα, αυτήν τη φορά προς τον κ. Αυγενάκη για τηλεδιάσκεψη και μαζί του.
Οι παίκτες που εκπροσώπησαν τη Γ’ Εθνική ανά όμιλο είναι οι εξής: 1ος Νίκος Πουρτουλίδης, 2ος Στέλιος Τσουκάνης, 3ος Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος, 4ος Μανώλης Αποστολίδης, 5ος Αλέξανδρος Λουκούμης, 6ος Ιωάννης Κοντοές, 7ος Στέλιος Κρητικός, 8ος Χρήστος Παλιγγίνης, 9ος Σωτήρης Τσάτσος, 10ος Τάσος Τριανταφύλλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass