Ανακοίνωσε Κολομπίνο η ΑΕΛ

ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΒΙ, ΙΝΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΕΒΑΛΟ ΡΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΥΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2020 21:08
Ο Αντριάν Κολομπίνο λατρεύεται από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του  (Γουόντερερς) για πολλούς λόγους, για την απόδοσή του, αλλά και τις ιδέες του Ο Αντριάν Κολομπίνο λατρεύεται από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του (Γουόντερερς) για πολλούς λόγους, για την απόδοσή του, αλλά και τις ιδέες του

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Ουρουγουανού μέσου Αντριάν Κολομπίνο που ήρθε στη Λάρισα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών και στη συνέχεια πήγε συνοδευόμενος από τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια στο

προπονητικό κέντρο των Δένδρων για να δει τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Κατόπιν ο μεγαλομέτοχος πήγε στα αποδυτήρια όπου παρουσίασε τον Ουρουγουανό στους νέους του συμπαίκτες, ενώ ακολούθησε συζήτηση για τα αίτια της άσχημης πορείας της ομάδας.
Οι παίκτες τοποθετήθηκαν αναλυτικά ο καθένας (τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Σπαρβ), ενώ μιλώντας στη συνέχεια κατά πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος είπε ότι τον εντυπωσίασε το κλίμα της ομάδας και τόνισε ότι μπορεί να βρίσκεται η ομάδα σε δύσκολο στάδιο, αλλά είναι αισιόδοξος. Είπε στους παίκτες ότι κάθε παιχνίδι στον δεύτερο γύρο είναι σαν τελικός και πρέπει να προσπαθούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.
Είπε με έμφαση ότι πρέπει να κοιτάζουν τους αντιπάλους στα μάτια και στόχος είναι όχι απλά η σωτηρία της ομάδας, αλλά να φθάσει ακόμα πιο ψηλά, αφού έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και τους στηρίζει.
Για τον ίδιο η φετινή χρονιά είναι στοίχημα και θα βρίσκεται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος καθημερινά σχεδόν στη Λάρισα για να βοηθήσει και αυτός.
ΠΕΡΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ
Ο Κολομπίνο ξεκίνησε στο Arapey Mendoza de la Uniόn (παιδικό ποδόσφαιρο) και πήγε στη Γουόντερερς όταν τον είδε ο σκάουτερ της ομάδας Eduardo Millan. Στη συνέχεια αφού πέρασε απ’ όλα τα τμήματα των ακαδημιών έκανε ντεμπούτο με προπονητή τον Carreήo σε ηλικία 17 ετών στο γήπεδο Fénix εναντίον της Λίβερπουλ (Ουρουγουάης).
Παίζοντας πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη ομάδα (με τον Maxi Olivera, έχει παίξει από τα 17, Santiago Martίnez, Guzmαn Pereira και Gastόn Rodrίguez). Δημιούργησαν μια ευχάριστη παρέα που τους άρεσε να παίζουν μαζί (προφανώς είναι και ο λόγος που δεν επιδίωξε μεταγραφή).
Ο ίδιος για το παιχνίδι του λέει σε συνέντευξή του σε μέσο της Ουρουγουάης: «Όπως λέτε, η θέση μου δεν είναι να σκοράρω γκολ. Πρέπει να σκοράρω και να τρέξω, αλλά το να κερδίσω είναι μεγάλη χαρά. Οι αρετές μου; Είμαι πολύ δρομέας και μου αρέσει να πετυχαίνω το γκολ και να τελειώνω εκτός περιοχής».
Για τις προοπτικές του εξωτερικού δήλωνε: «Είμαι στη Γουόντερερς και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο προς το καλό του συλλόγου. Είναι το σπίτι μου, αλλά ονειρεύομαι το εξωτερικό, να κάνω το άλμα».
Θεωρεί καλύτερους παίκτες στη θέση του τον Ινιέστα και τον Τσάβι, αλλά θεωρεί εντυπωσιακό αυτό που παίζει και εκτελεί ο Άρεβαλο Ρίος από την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.
Ο Κολομπίνο υπενθυμίζουμε ότι γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1993, έχει ύψος 1.76 και πριν έρθει στην ΑΕΛ έπαιξε 18 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα Ουρουγουάης με τη Γουόντερερς. Με τη συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε συνολικά 202 παιχνίδια και σκόραρε 3 γκολ.
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ το 2021 αρχίζουν πολύ νωρίς, μόλις στις 3 Ιανουαρίου και πρώτος αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης και ο συνεργάτης του που από προχθές προπονούν κανονικά την ομάδα (δεν έχουν καμία απουσία παίκτη) κάνουν καθημερνές προπονήσεις, ενώ προγραμμάτισαν προπόνηση και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (2.30).

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass