Ξαφνική αποχώρηση του Θοδωρή Κυριακούλη

*ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2021 21:12

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε χθες το απόγευμα στον Απόλλωνα Λάρισας και αφορούν στο τεχνικό τιμ.


Συγκεκριμένα, ο προπονητής τερματοφυλάκων Θοδωρής Κυριακούλης έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τη λαρισινή ομάδα, επικαλούμενος καθαρά προσωπικούς λόγους.
Ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΛ με τον οποίο επικοινωνήσαμε, επιβεβαίωσε την πληροφορία και εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στον πρόεδρο κ. Μαντζανά και τους διοικητικούς της ομάδας, όσο και στους τερματοφύλακες με τους οποίους, όπως είπε, η συνεργασία ήταν αρίστη.
Ευχήθηκε δε στο τεχνικό τιμ της ομάδας και στους παίκτες να πετύχουν τους στόχους τους και να ξεκινήσουν με τους καλύτερους οιωνούς το πρωτάθλημα της Super League 2.
ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
H Super League 2 ετοιμάζει το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος, αφού προτίθεται να υπάρξει αλλαγή στο αρχικό πλάνο του Ιανουαρίου. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμμετοχή των ομάδων στο Κύπελλο η διοργανώτρια αρχή προτίθεται να βάλει εμβόλιμες αγωνιστικές και τις δύο Τετάρτες του Ιανουαρίου που απομένουν. Να υπάρξει δηλαδή αγωνιστική δράση τόσο την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, όσο και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου από τη στιγμή που θα συναινεί και η ΕΡΤ που θα είναι ο τηλεοπτικός πάροχος. Άρα είναι πολύ πιθανόν από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 31 Ιανουαρίου να διεξαχθούν πέντε αγωνιστικές. Αυτό αναμένεται να γίνει γνωστό μέχρι την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, προκειμένου οι ομάδες να ετοιμαστούν και για τις μετακινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass